Back

9 Trandafiri Rosii in Cutie – Love

280 lei

Crystal Collection

Alege un cadou inedit pentru EA, 9 trandafiri rosii in cutie!

Cutia se poate personaliza in functie de preferintele dumneavoastra. La plasarea comenzii, va rugam sa completati rubrica “Mentiuni” daca doriti sa schimbam cromatica trandafirilor.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere


NOTĂ pentru 9 trandafiri roșii în cutie – LOVE: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Aşezaţi florile departe de surse de căldură sau de lumină. Tăiaţi periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfeca) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Povestea acestui cadou

Recomandăm 9 trandafiri roșii în cutie – Love pentru că trandafirul este o floare nobilă. El a inspirat mulți artiști de-a lungul istoriei și a devenit simbolul incontestabil al iubirii. De aceea, în special trandafirul roșu este făcut cadou către o persoană iubită, care înseamnă foarte mult pentru noi. Setul de 9 trandafiri roșii în cutie – Love este cadoul perfect care marchează un moment important – o bucurie, un motiv de a sărbători sau pur și simplu aprecierea față de persoana iubită.

Fără să epateze în vreun fel, trandafirul roșu este o foloare rafinată și o dovadă de educație și înțelegere a gusturilor fine. Această floare este în sine o operă de artă, motiv pentru care ne impresionează până în ziua de azi și este un cadou perfect pentru doamne. Încă din istorie, trandafirul roșu este asociat gesturilor romantice și dovezii incontestabile de iubire. Fără îndoială, un astfel de gest lasă o amprentă asupra relației romantice și creează un moment special în relație.

Recomandăm 9 trandafiri roșii în cutie – Love în special pentru cupluri, datorită semnificației asociate dragostei pe care o are în general trandafirul roșu. Dacă restul acestor flori pot fi făcute cadou către orice persoană apropiată din mediul personal sau profesional, trandariful roșu este rezervat persoanei iubite. Asocierea implicită este aceea că nu doar floarea este frumoasă, ci și femeia care o primește, de unde și impresia puternică pe care o lasă de fiecare dată.

Cutia în sine este o formă foarte specială de a ambala cei 9 trandafiri. Cubismul ei creează un contrast cu gingășia și fluența formei trandafirului. De aceea, recomandăm acest tip de ambalare, care scoate în evidență frumusețea naturală a celor 9 trandafiri. Floarea de trandafir este de o prezență magică, însă cifra 9 este numărul perfecțiunii. Atât în religie cât și în cultura laică, 9 simbolizează perfecțiunea, fiind cea mai mare cifră.

Roșul este culoarea iubirii și pasiunii, iar florile roșii sunt întotdeauna amintite ca fiind o remarcă a dragostei. Dintre ele însă, trandafirul roșu este cu adevărat regele dragostei, motiv pentru care recomandăm acest buchet de 9 trandafiri roșii în cutie – Love. Cele mai frumoase amintiri ale doamnelor au adesea ca numitor comun un buchet extraordinar de trandafiri pe care acestea l-au primit în dar.

Acest cadou rafinat poate fi folosit atât de sine stătător, cât și în combinație cu o șampanie fină sau cu o cutie de praline. Întotdeauna roșul trandafirilor transmite pasiune, iar romantismul este cu atât mai mult potențat în prezența unei ciocolate fine sau a unui pahar de șampanie.

Indiferent de gusturi în general, acceptăm consensul trandafirului roșu ca fiind principala dovadă a iubirii și simbolul incontestabil al acesteia. Acest buchet de 9 trandafiri roșii în cutie – Love spune o poveste de dragoste. O cutie specială cu flori pentru o persoană specială va impresiona întotdeauna.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook  pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „9 Trandafiri Rosii in Cutie – Love”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *