Abonament Floral Lunar

400 lei1.000 lei

ABONAMENT FLORAL LUNAR : Mai multe flori, mai multă bucurie!

Un abonament floral lunar consta in livrarea unui buchet de flori saptamanal, disponibil in 3 variante:

 1. Treat Yourself 9-11 fire,  100 lei/saptamana
 2. Perfect desire 15-17 fire, 150 lei/saptamana
 3. Flowers for the Queen, 27-29 fire, 250 lei/saptamana

Selectia florilor difera de la o saptamana la alta  cu scopul de a crea un aranjament unic la fiecare livrare si este realizata de designerii La Vie en Rose in functie de compatibilitate de culori, soiurile disponibile si rezistenta(trandafiri, bujori, alstroemeria, eustoma, lalele, hortensii si multe alte surprize).

CADOU o vaza, la fiecare abonament floral lunar.

Golește

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

SKU: LVR69 Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

Abonament Floral Lunar: Mai multe flori, mai multă bucurie!

Un abonament floral lunar este valabil 1 lună din momentul în care este comandat. 4 săptămâni te vizităm acasă, aducându-ți culoare și prospețime. Plătești pentru livrare (15 lei) o singură dată și primești 3 livrări gratuite. Livrăm în zilele de JOI sau VINERI (te rugăm să precizezi ziua preferată în rubrica “Mențiuni”).

CADOU o vază, la fiecare abonament.

ÎNTREȚINERE

Îndepărtează ambalajul pentru o durată de viață mai mare. Aşează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Recomandăm tăierea codițelor florilor o dată la 2 zile într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază și schimbarea apei, la care se adauga conservantul.

Bonus: 2 plicuri cu conservant pentru ca florile să reziste cât mai mult.

Atenție: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult.

De ce să-ți faci un abonament floral lunar

Bucuria de a te înconjura de flori nu ține nici de generație, nici de locul în care stai. Oricare ar fi căminul tău, el este înfrumusețat de prezența florilor. Un abonament florar lunar este ce ai nevoie pentru un plus de lumină, căldură, bucurie și mireasmă în viața ta.

Îți recomandăm acest abonament atât pentru tine, cât și pentru cei dragi ție. Frumusețea florilor proaspete este inegalabilă și contribuie nespus la calitatea vieții. Un buchet de flori ales este un motiv în plus de bucurie. Pentru că lucrurile mici sunt adesea și cele mai importante, îți recomandăm să investești în confortul tău personal.

Prin acest abonament, vei primi săptămânal un nou buchet de flori, în funcție de câte fire alegi și îți doreși ca acesta să conțină. Îți recomandăm un abonament pe gustul tău și un loc vizibil și elevat pe care să ții florile, pentru ca acestea să te bine dispună toată săptămâna.

Studiile arată că persoanele care se înconjoară de plante și flori au în general o atitudine mai pozitivă față de viață comparativ cu persoanele cărora le lipsesc aceste mici bucurii.

În viață, este esențial să putem accepta că nu deținem controlul asupra tuturor lucrurilor – dar putem controla o parte din bunăstarea noastră cu o soluție atât de simplă precum un abonament floral lunar.

Dispoziția noastră mentală este foarte ușor influențată de lucrurile pozitive din viața noastră. De aceea, ne bucurăm să locuim în zone frumoase, lângă parcuri sau clădiri istorice. Tot de aceea, ne place să ne aranjăm casa în funcție de gusturile noastre foarte specifice.

La toate aceste lucruri, un abonament floral lunar nu poate decât să adauge un plus de vitalitate în viața noastră de zi cu zi. Recomandăm acest produs ca o formă de terapie a aromelor și culorilor vii. De altfel, aromaterapia este cunoscută ca fiind o soluție care diminuează stresul, anxietatea și contribuie la o viață mai bună și mai echilibrată.

Bucură-te de fiecare clipă petrecuta în preajma lor! Meriți!

Nu uitati să ne trimiți o fotografie și să lași un REVIEW. 

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Informații suplimentare

Denumire

Treat Yourself, Perfect Desire, Flowers for the Queen

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Abonament Floral Lunar”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *