Back

Aranjament cu Flori Pastel

550 lei

Luxury Collection

De ce sa alegi un aranjament cu flori pastel?

Aranjamentele in cutie sunt un cadou foarte apreciat si elegant. Florile atent selectionate, in culori pastelate, sunt o incantare!

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Aranjament cu Flori Pastel

Diametrul cutiei: 25 cm.

NOTĂ: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de ta în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Un aranjament cu flori pastel este cadoul perfect pentru o relație profesională sau de prietenie. Este, de asemenea, o dovadă de puritate și suflet ușor. Despre flori se spune adesea că sunt poeziile pământului sau bjuteriile ascunse ale lui. În acest caz, metafora se aplică aproape literal. Sut gingașe, fine și cel mai adesea sunt alegerea ideală pentru orice situație în care vrei să transmiți liniște, bunătate, puritate și intenții oneste.

Acest aranjament cu flori pastel exprimă admirația și respectul pentru persoana care le primește. Evocă trăiri pure și sensibile, dar spun și o poveste de prietenie și încredere. Acest aranjament cu flori pastel este un aranjament al optimismului, al calmului, al înțelegerii și al iubirii.

O multitudine de sentimente sunt transmise prin acest simplu gest – cadoul perfect pentru persoanele care au o atitudine pozitivă față de viață, care au întotdeauna o vorbă bună. Un aranjament cu flori pastel se potrivește de minune cu o fire delicată și sinceră, dar care nu se ferește și nici nu se ascunde în spatele propriei frumuseți.

Cel mai adesea, un aranjament cu flori pastel va produce o stare de bine de lungă durată și va fi puternic rememorat drept un moment de întărire a unei relații de prietenie trainice, bazată pe valorile cele mai înalte.

Fără a fi ostentativ, un aranjament cu flori pastel este totuși un cadou care nu poate trece neobservat în cele mai multe dintre situații. Este o dovadă a respectului și a bunelor maniere în egală măsură, fără de care un moment important ar trece poate neobservat.

Nu există nici un chip în care un aranjament cu flori pastel să poată fi considerat drept un cadou inoportun – de aceea, versatilitatea îl recomandă într-o suită de situații foarte diverse. Indiferent dacă este ziua unei colege, un moment important în viața mamei, o zi de naștere a copilului unor prieteni sau doar un moment de răsfăț cu cei dragi.

Nu am recomanda un aranjament cu flori pastel în relațiile de cuplu, decât în momentele joviale și jucăușe din această relație – atunci când vrei să faci o surpriză, într-o situație memorabilă sau într-un moment special care aduce veselie în viața voastră. Un aranjament cu flori pastel transmite, cel mai adesea, gânduri de afirmare și intenții pozitive inclusiv în relațiile de cuplu, fără să fie neapărat un cadou seducător. Este un aranjament care transmite profunzime, trăinicie și dovada unei relații pure.

Florile pastel sunt recomandate indiferent de anotimp, întrucât puterea acestora de a aduce veselie pe chipul persoanei care le primește este atemporală. Fiind un cadou clasic și rafinat, acest aranjament cu flori pastel poate fi o surpriză la fel de reușită în toiul verii în zilele toride, dar și în timpul zilelor friguroase de iarnă. De aceea, cadoul perfect pentru momente pozitive este la dispoziția ta pe tot parcursul anului calendaristic – oricând sărbătorești un moment pozitiv, noi suntem alături de tine.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament cu Flori Pastel”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *