Back

Aranjament cu Flori Roz – Shades of Love

1.200 lei

Luxury Collection

Asemenea aranjamentului Shades of Love, iubirea vine în diferite tonalități. Uneori e jucăușă, copilăroasă, alteori e pasională și extrem de intensă, așa că, atunci când vrei să-i transmiți toate aceste sentimente cu ajutorul florilor, această cutie reprezintă alegerea ideală.

Ce contine un aranjament cu flori roz Shades of Love?

Cutia contine un mix de flori roz, in diferite nuante, formand un degrade. Trandafiri parfumati, Miniroze, Hortensii, Trandafiri clasici.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Surprinde-i simțurile în cel mai delicat mod cu un aranjament cu flori roz – Shades of Love.

Diametrul cutiei are 25 cm.

NOTA: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Un aranjament cu flori roz – shades of love este dovada perfectă că relația voastră este trainică, sănătoasă și merită sărbătorită în fiecare zi cu cele mai frumoase și mai delicate dintre gesturi.

Relațiile de cuplu sunt întotdeauna un amalgam de sentimente, de la cele erotice la cele afective sau prietenești. De aceea, un aranjament cu flori roz – shades of love surprinde versatilitatea sub care sentimentul de iubire poate să vină într-o relație. În realitate, dragostea nu există doar într-un fel. Nu este doar un mare sentiment simplu de pus în cuvinte – este un milion de simțiri indescriptibile.

Printr-un aranjament cu flori roz – shades of love tu vei surprinde exact natura iubirii în cea mai pură formă a ei – faptul că nu există o singură dragoste, există o infinitate de momente alături de persoana iubită, în care simțurile tale explodează în cele mai diferite feluri cu putință. Recomandăm un aranjament cu flori roz – shades of love pentru persoanele care sunt foarte sigure pe relația lor, care vor să transmită iubire infinită, răbdare de aur și pasiune eternă.

Un aranjament cu flori roz – shades of love este, astfel, cadoul perfect prin care poți simboliza iubirea clasică. De la Shakespeare la Eminescu, iubirea poate lua forme foarte diferite – ele au însă în comun trăirile intense pe care le aduci cu tine pe tot parcursul vieții.

De aceea, un aranjament cu flori roz – shades of love este și un testament pentru reprezentările clasice. Trandafirul este floarea dragostei, cea mai apreciată și mai iubită dintre flori, în special în rândul doamnelor și domnișoarelor.

Rozul este o culoare a emoțiilor pozitive, asociată foarte des cu iubirea de cuplu, în care fiecare zi este diferită într-un fel al său. De notat este și versatilitata acestei flori – rozul închis este perfect pentru situațiile în care dorești să mulțumești persoanei de lângă tine pentru viața pe care ți-o oferă în fiecare zi. Rozul mediu reprezintă fiorii emoțiilor puternice, a feminității și a bucuriei de a fi alături de o femeie puternică.

În același timp, rozul pal transmite grația și admirația – un cadou ideal pentru doamne și domnișoare rafinate.

Trandafirii roz aduc frumusețe pe Pământ de peste 40 de milioane de ani, iar un aranjament cu flori roz – shades of love este dovada vie a iubirii clasice. Deși trandafirul este o floare foarte veche, semnificația lui nu încetează să fie asociată cu iubirea. Nu există o floare mai potrivită care să simbolizeze dragostea și afecțiunea pe care le simți pentru persoana de lângă tine.

Un aranjament cu flori roz – shades of love este în același timp un testament al iubirii de acum și o promisiune a iubirii care va veni.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!