Back

Aranjament cu Trandafiri – Casanova

330 lei

Gift Collection

Ce contine un aranjament cu trandafiri Casanova?

Buchetul contine: 7 trandafiri, 4 matthiola/alstroemeria, 7 miniroze, 5 astrantia, 3 asparagus, eucalipt baby blue, punga, ambalaj si panglica

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Parfum, culoare vibrantă și elegantă, într-un singur buchet absolut fermecător! O alegere îndrăzneață care o va cuceri!

Un aranjament cu trandafiri – Casanova este cadoul perfect pentru persoana iubită, mai ales atunci când vrei să impresionezi cu un buchet fresh și un design ieșit din comun. Nu există nici un produs care să provoace efecte similare pentru doamnele care primesc acest cadou – este perfect datorită mixturii de plante, datorită atât parfumului cât și simbolismului lor.

În mod evident, așa cum reiese și din nume, un aranjament cu trandafiri – Casanova conține o componentă foarte puternică referitoare la capacitatea de a seduce a bărbatului care oferă aceste flori. Faptul de a fi seducător în orice circumstanță nu este o întâmplare, este o trăsătură de caracter care iese la iveală cel mai adesea prin diferite gesturi romantice și senzuale.

Casanova este un simbol al capacității de a fi un bărbat seducător, de a atrage femeile și de a menține o alură șarmantă într-o relație. Indiferent dacă sunteți deja împreună de foarte mult timp sau dacă relația voastră abia acum prinde culoare, un aranjament cu trandafiri – Casanova transmite un mesaj foarte puternic legat de atracția pe care o simți față de persoana iubită.

Desigur, cel mai important element din acest aranjament cu trandafiri – Casanova sunt chiar florile de trandafir. Încă din străvechi timpuri, trandafirii au reprezentat dovada insurmontabilă a dragostei veșnice față de partener. Să dăruiești trandafiri înseamnă să reînnoiești sau, după caz, să admiți intențiile amoroase pe care le ai față de persoana iubită.

Pe lângă trandafiri însă, un aranjament cu trandafiri – Casanova mai conține și flori Mithola din familia de flori numită Cruciferae, care provin din spațiul mediteranean. În special în perioada victoriană, aceste flori însemnau frumusețe veșnică, afecțiune și interesul vădit manifestat pentru persoana curtată. Semnificații mai moderne îi atribuie longevitate, fericire eternă, succes, aprecierea fiecărui moment, puritate spirituală și a intențiilor.

Într-un aranjament cu trandafiri – Casanova se mai găsește și floarea de astrantia – o plantă albă, frumos mirositoare, care simbolizează inocența și puritatea. Planta roz de astrantia simbolizează feminitate, senzualitate, tinerețe și grație, pe când cea roșie înseamnă putere, pasiune și curaj.

Deși nu te-ai aștepta ca într-un aranjament cu trandafiri – Casanova să existe și sparanghel, el reprezintă o oază de prospețime, speranța în nou și visarea către momentele frumoase de primăvară. Optimismul este principal atunci când discutăm despre sparanghel, de unde și asocierile cu sezonul reînnoirii. Din acest motiv, sparanghelul este o plantă ideală pentru a încununa frumusețea florilor pe care le acompaniază și pentru a o evidenția. Creează un contrast al culorilor care dă viață întregului aranjament cu trandafiri – Casanova.

Planta de eucalipt baby blue nu este o floare, dar face parte dintr-un aranjament cu trandafiri – Casanova la rândul său, datorită foliajului albastru-argintiu care dă o alură specială plantei și întregului buchet.

Eucaliptul are diferite semnificații, depinzând de cultura în care ne aflăm. Este o plantă provenită din culturile aborigene din Australia, pentru care reprezintă diviziunea lumilor – iad, pământ și cer. Floarea de eucalipt este considerată a avea un efect purificator. Cu toate acestea, într-un aranjament cu trandafiri – Casanova, ea reprezintă putere, claritate și conexiune.

Așa cum se poate observa, acest aranjament cu trandafiri – Casanova este cu adevărat special și simbolizează înfăptuirea intențiilor romantice față de persoana care primește acest buchet. Din acest motiv, noi recomandăm să dăruiești acest aranjament doar unei persoane față de care ai sentimente romantice, întrucât o cunoscătoare a florilor va putea citi intențiile tale imediat ce primește acest buchet cu un aranjament cu trandafiri – Casanova.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament cu Trandafiri – Casanova”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *