Back

Aranjament cu Trandafiri Roz – Pink Harmony

1.100 lei

Luxury Collection

Ce contine un aranjament cu trandafiri roz Pink Harmony?

Cutia contine un mix de flori roz pastelate si diafane. Trandafiri parfumati, Miniroze, Hortensii, Trandafiri clasici.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  400 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Spune-i cel mai sincer te iubesc cu un aranjament cu trandafiri roz Pink Harmony.

Diametrul cutiei 25 cm.

Un aranjament cu trandafiri roz nu este orice cadou pe care poți să îl oferi persoanei iubite. Este una dintre cele mai pure, simple și sincere dovezi de iubire pe care poți să le arăți. Trandafirul este regina florilor cu un motiv – acela că nu există nici o altă floare mai potrivită pentru a-ți arăta dragostea față de persoana iubită.

Trandafirii roz aduc frumusețe pe Pământ de peste 40 de milioane de ani, iar un aranjament cu trandafiri roz este dovada vie a iubirii clasice. Deși trandafirul este o floare foarte veche, semnificația lui nu încetează să fie asociată cu iubirea. Nu există o floare mai potrivită care să simbolizeze dragostea și afecțiunea pe care le simți pentru persoana de lângă tine.

Printr-un aranjament cu trandafiri roz reușești să transmiți și să evoci cele mai intense și mai prețioase sentimente, este un aranjament cu totul deosebit. Pe lângă simbolistica perfectă pentru o relație de cuplu, acest buchet este un cadou luxos, care evocă un stil „old money”, dar în același timp este etern elegant fără să fie ostentativ. Dacă trandafirii roșii sunt de obicei cei preferați de cupluri, noi îți propunem prin acest aranjament cu trandafiri roz o ușoară deviere de la clasicul cadou prin îmbrățișarea unei nuanțe noi.

Într-un aranjament cu trandafiri roz găsești prospețime, prosperitate, un sentiment fresh care face ca dragostea voastră să fie perpetuu relevantă, nouă și interesantă pentru viața de cuplu. Dacă recomandăm pentru sf. Valentin un buchet roșu clasic, un aranjament cu trandafiri roz este un pic mai jucăuș, mai pastelat și transmite un ton diafan. Este simbolul eleganței în dragoate, dar și al prospețimii și clarității sentimentelor pure.

Hortensia roz care se află într-un aranjament cu trandafiri roz este, de aceea, un cadou perfect pentru aniversarea celui de-al patrulea an de căsnicie. De altfel, hortensia roz se găsește adesea și în buchetele mireselor, tot datorită simbolisticii de emoție pe care o evocă, de iubire romantică și de dăruire eternă. Dacă există o nuanță de hortensie care se potrivește cel mai bine într-un aranjament cu trandafiri roz, este cu siguranță în această nuanță pastelată care completează buchetul.

Hortensia este descoperită în Japonia și adusă peste tot în lume ca un simbol al iubirii și recunoștinței. Există însă o tradiție chinezească în care, conform Feng Shui, ea e asociată cu iluminarea. Se spune însă că persoanele care privesc prea mult această floare își pot pierde sinele în frumusețea pătrunzătoare a ei.

Toate florile sunt o bucurie pe care pământul ne-o arată, însă într-un arajnament cu trandafiri roz găsești cele mai prețioase dintre flori. Trandafirul este plin de spini, dar de o frumusețe dezarmantă, ceea ce sugerează o foarte bună compatibilitate cu ideea relațiilor de cuplu. Nu există perfecțiune, dar există relații sănătoase în care comunicarea face ca frumusețea să reziste și să dăinuie.

De aceea, un aranjament cu trandafiri roz este pretextul perfect pentru a face o surpriză persoanei iubite și pentru a reînnoi sentimentul puternic care v-a adus împreună. Rozul este o culoare a emoțiilor pozitive, asociată foarte des cu iubirea de cuplu, în care fiecare zi este diferită într-un fel al său.

De notat este și versatilitata acestei flori – rozul închis este perfect pentru situațiile în care dorești să mulțumești persoanei de lângă tine pentru viața pe care ți-o oferă în fiecare zi. Rozul mediu reprezintă fiorii emoțiilor puternice, a feminității și a bucuriei de a fi alături de o femeie puternică.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!