Back

Aranjament de Paste in Vas de Sticla

250 lei

Aranjamente de Paste

Ce contine un aranjament de Paste in vas de sticla?

Un aranjament de Paste in vas de sticla cu bulbi de Muscari albastru, minimalist, accesorizat cu oua, muschi, mielusel jucaus si alte elemente natural. Foarte rezistent si decorativ mult timp.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

SKU: LVR140 Categorie:

Descriere

Un aranjament de Paște în vas de sticlă, cu bulbi de Muscari albastru este minimalist, accesorizat cu ouă, mușchi, mielușel jucăuș și alte elemente naturale. Foarte rezistent și decorativ, pentru mult timp.

Dimensiuni: diametru vas 25 cm, înălțime 32 cm.

Întreținere: Se recomandă a fi udat o dată pe săptămână.

Paștele este un simbol al învierii nu doar pentru persoanele care sunt foarte credincioase – ci pentru toată lumea. Este într-un moment al anului calendaristic în care, indiferent de luna în care pică, nu putem să nu ne bucurăm de natura care înflorește în jurul nostru, de verdeața copleșitoare, de mugurii care răsar din toate crengile și de aerul curat și cald de după o iarnă posomorâtă.

De aceea, am creat un aranjament de Paște în vas de sticlă pentru iubitorii de primăvară care vor sărbători Paștele anul acesta – este un cadou perfect pentru absolut orice persoană dragă din viața ta, un cadou care cu siguranță va fi memorabil.

Este memorabil și pentru că un aranjament de Paște în vas de sticlă este rezistent – el trebuie udat săptămânal pentru a-și păstra prospețimea, dar ține mai mult timp dacă este îngrijit corespunzător. Este plin de verde crud pentru că – nu-i așa? – verdele crud reprezintă esența primăverii și contribuie foarte mult la atmosfera de Paște.

Dar un aranjament de Paște în vas de sticlă este mai mult decât atât – este un cadou potrivit și pentru casele în care există copii, întrucât arată extrem de jucăuș. Elementele ornamentale precum ouăle și mielușelul jucăuș pe care l-am încorporat face ca acest cadou să fie un perfect preambul pentru un terrarium – este o oportunitate să înveți un copil să fie responsabil cu plantele.

Un aranjament de Paște în vas de sticlă este de asemenea și un cadou nemapoimenit pentru adulții din viața ta – în special pentru părinți. Ei sunt adesea persoanele pentru care Paștele înseamnă foarte multe, are o semnificație foarte puternică și este o sărbătoare care merită să trăiască alături de ei într-un spirit verde, viu și jucăuș.

Când am creat pentru prima oară un aranjament de Paște în vas de sticlă ne-am gândit însă și la tine, vizitatorul nostru care poate nu este deosebit de religios, dar care poate dorește să sărbătorească venirea primăverii cu un accesoriu pe care să-l pună în casă la loc de onoare și pe care să-l privească cu drag în fiecare zi.

Mușchii reprezintă foarte adesea un fel foarte rezilient de a fi – ei se găsesc în natură și în locurile cele mai puțin prietenoase. Ei însă sunt o plantă foarte jovială, care permite acestui ansamblu jucăuș să fie un aranjament de Paște în vas de sticlă deosebit pentru casa oricui.

Ne bucurăm să putem sărbători alături de tine momentele importante din viața ta și să te putem ajuta să devii tu o persoană mai veselă – fie prin produsele noastre în sine, fie prin darurile pe care poți să le oferi. Angajamentul nostru este acela de a-ți oferi produse de calitate în primul rând, iar un aranjament de Paște în vas de sticlă este un cadou super versatil, care poate fi dat deopotrivă iubitei, familiei, colegilor sau celor dragi vouă.

Pentru că are această adiție de mușchi, un aranjament de Paște în vas de sticlă nu este orice cadou – ci unul special, întrucât nu rezistă doar cele trei zile în care sărbătorim în mod normal Paștele, ci mult mai mult. Dacă, însă, ai orice fel de mențiuni sau adiții pe care ți le dorești și noi te putem ajuta, te rugăm să ni le relatezi în rubrica mențiuni atunci când plasezi comanda. Noi vom încerca să onorăm toate dorințele tale.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament de Paste in Vas de Sticla”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *