Back
Sold out

Aranjament Floral de Paste cu Ou si Narcise

120 lei

Aranjamente de Paste

Cauti un aranjament floral de Paste?

Iti oferim un aranjament de Paste parfumat si rezistent, cu zambile, oua decorative, mielusel jucaus si alte elemente naturale, intr-un vas ceramic, sub forma de ou, ideal pentru sarbatorile primaverii.

 

Stoc epuizat

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

SKU: LVR149 Categorie:

Descriere

Dimensiuni aranjament floral de Paște: Diametru 15 cm, înălțime 20 cm.

Întreținere: Se recomandă a fi udat o dată pe săptămână.

Paștele este un simbol al învierii nu doar pentru persoanele care sunt foarte credincioase – ci pentru toată lumea. Este într-un moment al anului calendaristic în care, indiferent de luna în care pică, nu putem să nu ne bucurăm de natura care înflorește în jurul nostru, de verdeața copleșitoare, de mugurii care răsar din toate crengile și de aerul curat și cald de după o iarnă posomorâtă.

Acest aranjament floral de Paște este gândit pentru momentul special de sărbătoare din fața noastră – învierea, viața veșnică și bucuria eternă. Nu este o coincidență că sărbătorim Paștele primăvara, atunci când totul în jurul nostru reînvie, de la prospețimea naturii la speranța anului calendaristic nou început.

Am creat acest aranjament floral de Paște cu valorile primăverii în minte, dar și cu gândul la persoanele care vor să ofere acestei sărbători o simbolistică clasică. Mielul jucăuș și ouăle sunt simboluri adiacente acestei sărbători pe care le-am preluat în cultura noastră și care au ajuns, în timp, să ne reprezinte.

Ne bucurăm să putem sărbători alături de tine momentele importante din viața ta și să te putem ajuta să devii tu o persoană mai veselă – fie prin produsele noastre în sine, fie prin darurile pe care poți să le oferi. Angajamentul nostru este acela de a-ți oferi produse de calitate în primul rând, iar un aranjament floral de Paște este un cadou incredibil de versatil, care poate fi dat deopotrivă iubitei, familiei, colegilor sau celor dragi vouă.

Un aranjament floral de Paște este de asemenea și un cadou nemapoimenit pentru adulții din viața ta – în special pentru părinți. Ei sunt adesea persoanele pentru care Paștele înseamnă foarte multe, are o semnificație foarte puternică și este o sărbătoare care merită să trăiască alături de ei într-un spirit verde, viu și jucăuș.

Asocierea dintre Paște și aceste simboluri este atât de puternică, încât acest cadou este perfect pentru apropiați. De la părinți, la colegi sau prieteni, nu există persoană care nu s-ar bucura de acest aranjament floral de Paște. În special zambilele, care sunt puternic parfumate și care reprezintă esența primăverii, sunt binevenite în componența oricărui cadou sau a oricărei atenții din preajma acestei sărbători.

Bulbii de narcisă sunt în pământ, motiv pentru care florile vor rezista mai mult decât 1-2 zile, atât cât rezistă ele atunci când sunt tăiate. Atât timp cât sunt udate săptămânal, ele vor rămâne în atenția persoanelor dragi ție pentru o perioadă relativ îndelungată,  formând astfel un aranjament floral de Paște absolut perfect.

Mușchii reprezintă foarte adesea un fel foarte rezilient de a fi – ei se găsesc în natură și în locurile cele mai puțin prietenoase. Ei însă sunt o plantă foarte jovială, care permite acestui ansamblu jucăuș să fie un aranjament floral de Paște deosebit pentru casa oricui.

Vasul ceramic în care vine acest aranjament floral de Paște este și el în formă de ou, pentru a sublinia o dată în plus atât sărbătoarea pe care o celebrăm cu atât drag, cât și etapa anului. Oul este un simbol al vieții care urmează să se întâmple, al zilelor de vară, al florilor maiestuoase care urmează să ne bucure viața.

În esență, am dorit să creăm un aranjament floral de Paște care are și o simbolistică profundă, dar și un aspect estetic care poate să rămână actual și după trecerea sărbătorii.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Floral de Paste cu Ou si Narcise”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *