Aranjament Floral Rosu – The One

1.000 lei

Luxury Collection

Tu știi că ea e aleasa ta, iar acum, dăruindu-i aranjamentul The One, cu siguranță va simți si ea acest lucru. Nuanțele intense de roșu descriu pasiunea, în timp ce accentele aurii aduc o notă de eleganță sublimă, într-un echilibru perfect, asemenea sentimentelor ei. Renunță la cuvinte și oferă-i cele mai puternice emoții pe care le-a trăit alături de tine, cu un aranjament floral rosu The One.

Ce contine un aranjament floral rosu The One?

Cutia contine flori rosii: Trandafiri, Leucadendron, Miniroze, Anthuriu, Skimmia si frunze de palmier aurii.

 

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Aranjament floral roșu – diametrul cutiei are 25 cm.

Printr-un aranjament floral roșu reușești să transmiți și să evoci cele mai intense și mai prețioase sentimente, este un aranjament cu totul deosebit. Pe lângă simbolistica perfectă pentru o relație de cuplu, acest buchet este un cadou luxos, care evocă un stil „old money”, dar în același timp este etern elegant fără să fie ostentativ. Dacă trandafirii roșii sunt de obicei cei preferați de cupluri, noi îți propunem prin acest aranjament cu trandafiri și alte flori pentru o ușoară deviere de la clasicul cadou prin îmbrățișarea unei combinații noi.

Trandafirii aduc frumusețe pe Pământ de peste 40 de milioane de ani, iar un aranjament floral roșu este dovada vie a iubirii clasice. Deși trandafirul este o floare foarte veche, semnificația lui nu încetează să fie asociată cu iubirea. Nu există o floare mai potrivită care să simbolizeze dragostea și afecțiunea pe care le simți pentru persoana de lângă tine.

Plantele de skimmia sunt foarte puțin cunoscute la nivel de simbolism, dar este atestat faptul că ele sunt extrem de reziliente la frig, ceea ce le face un bun simbol al iubirii față de orice intemperii ar putea îndura o relație.

Pe lângă planta skimmia, un aranjament floral roșu mai conține și Leucadendron, folosite pentru a te bucura și a celebra simplitatea vieții și bucuriile mici pe care le trăiești în fiecare zi. Alături de trandafirii roșii, creează o relație complementară de o deosebită semnificație romantică.

Într-un aranjament cu trandafiri roz găsești prospețime, prosperitate, un sentiment fresh care face ca dragostea voastră să fie perpetuu relevantă, nouă și interesantă pentru viața de cuplu. Dacă recomandăm pentru sf. Valentin un buchet roșu clasic, un aranjament floral roșu este un pic mai jucăuș și transmite un ton diafan. Este simbolul eleganței în dragoate, dar și al prospețimii și clarității sentimentelor pure.

Așa cum se poate observa, acest aranjament floral roșu este cu adevărat special și simbolizează înfăptuirea intențiilor romantice față de persoana care primește acest buchet. Din acest motiv, noi recomandăm să dăruiești acest aranjament doar unei persoane față de care ai sentimente romantice, întrucât o cunoscătoare a florilor va putea citi intențiile tale imediat ce primește acest cadou cu un aranjament floral roșu.

Cutia în care vine acest aranjament este și ea, la rândul său, gândită în așa fel încât să potențeze efectul cromatic printr-o nuanță mai închisă care pune în lumină culoarea florilor. Frunzele de palmier aurii sunt și ele prezente în acest aranjament floral roșu și le-am adăugat în dorința de a crea atât un contrast cromatic, cât și din dorința de a eleva stilul și rafinamentul acestui cadou pentru a se preta pentru o ocazie deosebită din viața ta.

Pentru a fi sigur că impresionezi cu acest aranjament floral roșu, noi recomandăm să îl combini cu o cutie de praline sau o șampanie, pe care le poți găsi de asemenea la noi pe website în categoria de cadouri sugerate. De altfel, acest cadou este cu siguranță memorabil și fără să aibă alături un alt accesoriu, dacă aceasta este opțiunea pe care o alegi.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!