Aranjament Masa Craciun Pure

220lei

Coroniță împletită din ramuri de brad natural, decorată cu patru lumânări si accesorii de iarna, in culori de alb, ivory si auriu.  

Adauga un cadou:

  • 400lei
    90lei
    70lei
    50lei
    60lei
  • BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Coronita de Advent Pure este o coroniță împletită din ramuri de brad natural, decorată cu patru lumânări si accesorii de iarna, in culori de alb, ivory si auriu.  

Cumpar-o pentru tine sau trimite-le-o in dar celor dragi!

Dimensiune coronita: 40-45 cm în diametru.

NOTA: Categoria, culoarea sau nuanţa accesoriilor pot să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Coronita este supusa personalizarii. Orice alte preferinte aveti, culori / ornamente diferite, va rugam sa le treceti in rubrica: “Mentiuni”.

Sărbătoarea magică a iernii, Crăciunul, ne oferă un prilej de sărbătoare, dar și un moment perfect pentru a-i aduna pe cei dragi în jurul nostru.

Fiindcă ne dorim cu toții să facem aceste clipe cât mai speciale, atmosfera de poveste nu trebuie să lipsească de acasă.

În acest sens, toate elementele de decor care descriu această perioadă specifică vor contura spațiul într-un mod armonios, în care să creați cele mai frumoase amintiri.

Atunci când vrei să celebrezi Crăciunul într-un mod cât mai autentic, masa va fi unul dintre principalele puncte de interes.

Pentru că fiecare detaliu contează, este important ca și aceasta să facă parte din povestea decorului. La masă vei împărtăși alături de cei dragi cele mai savuroase momente, așa că aceasta trebuie să fie îmbrăcată și ea în cele mai inedite decoruri.

Atunci când vrei să păstrezi zona cât se poate de simplă, însă să introduci un element de efect, îți recomandăm să alegi Aranjamentul de Masă Crăciun Pure.

Acest element de decor este format dintr-o coroniță împletită din ramuri de brand natural, decorat cu patru lumânări și accesorii de iarnă, în culorile alb, ivory și auriu.

Cu un diametru ce variază între 40 și 45 de cm, acest aranjament se integrează perfect pe orice tip de masă.

Dacă vrei să o personalizezi după preferințele tale, ne poți scrie în secțiunea de ”mențiuni” dacă preferi alte culori, ornamente sau accesorii, iar noi ne vom asigura ca rezultatul final să fie în concordanță cu așteptările tale.

Modelul creat de noi va completa într-un mod elegant și delicat masa în jurul căreia urmează să vă strângeți.

Dacă erai în căutarea unui cadou special pentru cineva drag, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, atunci poți alege să-l oferi în dar.

Pe lângă faptul că este un cadou inedit, acesta va fi și ușor de integrat în casa oricui, căci culorile se armonizează cu orice tip de decor.

Pentru a personaliza și mai mult acest cadou, îți sugerăm să completezi acest gest cu o mică atenție. În secțiunea de comandă poți adăuga o sticlă de șampanie, o sticlă de Prosecco sau o cutie premium de ciocolată.

Pe lângă asta, mai poți atașa gratuit acestui cadou o felicitare,  pe care noi o vom completa cu mesajul pe care dorești să îl transmiți. În acest fel, vei avea un cadou cât se poate de inedit și personalizat.

În prag de sărbătoare, adu și tu magia Crăciunului la tine acasă, într-o atmosferă de vis, conturată de ornamente deosebite, în ton cu această perioadă specială.

Petrece momente de neuitat alături de cei dragi și bucură-te de fiecare moment într-o atmosferă minunată, oferită de decorul specific de Crăciun.

Aranjamentul pentru masă Pure este o alegere inspirată, plină de semnificație, care cu siguranță va atrage toate privirile și va fi piesa de rezistență.

Pentru un Crăciun de poveste, îți recomandăm și ție să alegi câteva elemente de decor specifice, care vor îmbrăca locuința ta într-o atmosferă aparte.

Tu cum îți imaginezi Crăciunul perfect la tine acasă?

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *