Back

Aranjament Scandinav de Paste

190 lei

Aranjamente de Paste

Ce contine un aranjament scandinav de Paste?

Iti oferim un aranjament minimalist si modern, cu flori naturale si parfumate. Primavara si sarbatorile pascale vor fi o incantare cu acest aranjament!

Contine: frezii, lalele si zambile.

Disponibil pentru precomandă

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

SKU: LVR148 Categorie:

Descriere

Aranjament Scandinav de Paste


NOTĂ: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Acest aranjament scandinav de Paște este o dovadă de minimalism. Așa cum foarte bine știm, scandinavii sunt niște popoare care prețuiesc foarte mult acest curent de gândire, care se extinde cu mult peste granițele design-ului interior. Pentru scandinavi, minimalismul este un stil de viață. Ei sunt mai degrabă preocupați de natură și de simplitatea lucrurilor, ceea ce se poate observa emulat și în acest aranjament scandinav de Paște.

Florile naturale din acest aranjament scandinav de Paște au un parfum deosebit care cu siguranță nu va trece neobservat de către persoanele care vor primi acest cadou. De altfel, pentru că este atât de parfumat, un aranjament scandinav de Paște nu este oportun pentru masa de Paște, adică nu trebuie să fie prezent ca piesă de decor întrucât parfumul foarte puternic al florilor poate denatura gustul mâncării și experiența culinară.

Pe de altă parte, un aranjament scandinav de Paște se potrivește în orice alt loc din casa ta. Tocmai din cauză că este atât de versatil, el este cadoul ideal atât pentru tine sau persoana iubită, cât și pentru prieteni, apropiați, colegi sau familie. Nu există un aranjament scandinav de Paște mai propice momentului pe care îl sărbătorim. Deși nu este ostentativ în nici un fel, are toate elementele de care avem nevoie pentru a ne putea bucura atât de primăvară, ci și de sărbătoarea pe care o celebrăm.

Un aranjament scandinav de Paște conține, astfel, pe lângă florile parfumate, ouă accesorii lemnoase și o bază de mușchi care să asigure prospețimea pentru o durată cât mai lungă de timp a acestui cadou. Mușchii reprezintă foarte adesea un fel foarte rezilient de a fi – ei se găsesc în natură și în locurile cele mai puțin prietenoase. Ei însă sunt o plantă foarte jovială, care permite acestui ansamblu jucăuș să fie un aranjament de Paște în vas de sticlă deosebit pentru casa oricui.

Ne bucurăm să putem sărbători alături de tine momentele importante din viața ta și să te putem ajuta să devii tu o persoană mai veselă – fie prin produsele noastre în sine, fie prin darurile pe care poți să le oferi. Angajamentul nostru este acela de a-ți oferi produse de calitate în primul rând, iar un aranjament scandinav de Paște un cadou incredibil de versatil, care poate fi dat deopotrivă iubitei, familiei, colegilor sau celor dragi vouă.

Asocierea dintre Paște și aceste simboluri este atât de puternică, încât acest cadou este perfect pentru apropiați. De la părinți, la colegi sau prieteni, nu există persoană care nu s-ar bucura de acest aranjament scandinav de Paște. În special florile de sezon, care sunt puternic parfumate și care reprezintă esența primăverii, sunt binevenite în componența oricărui cadou sau a oricărei atenții din preajma acestei sărbători.

Așteptăm comanda ta și ne bucurăm să putem fi alături de tine în momentele importante care te conectează cu cei dragi.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Scandinav de Paste”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *