Back

Aranjament Sunny in vaza Venus

250 lei600 lei

Cadouri

Vazele Venus, imbracate elegant, sunt un cadou potrivit oricarei ocazii. Florile asortate, in nunate de alb, galben si baby blue, sunt o incantare!

Dimensiuni aranjament Sunny în vază Venus

 • H19 cm – SMALL 250 lei
 • H24 cm – STANDARD 400 lei
 • H32 cm -PREMIUM 600 lei

 

Golește

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Aranjament Sunny în vaza Venus

NOTĂ: În poză este varianta STANDARD. Culorile de vaze Venus pe care le avem disponibile sunt alb antichizat sau negru. Te rugăm să precizezi la rubrica mențiuni culoarea preferată.

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Momentele în care eleganța este importantă sunt cele pe care le reținem cel mai ușor și cu care asociem foarte puternic și plăcut amintirile pe care le-am creat. De aceea, am venit în sprijinul tău cu acest cadou deosebit și rafinat – un aranjament sunny în vaza Venus, pe care să-l poți folosi de fiecare dată când simți nevoia să surprinzi plăcut pe cineva printr-un cadou special.

Cele două opțiuni cromatice pe care le ai la dispoziție pentru un aranjament sunny în vaza Venus sunt alb antichizat și negru – albul antichizat funcționează foarte bine pentru persoanele deschise, joviale, jucăușe și care au un spirit veșnic tânăr. Sunt persoane care râd foarte mult, se bucură de orice moment și care consideră că fiecare clipă trebuie trăită la maximum pentru a putea să spună că se bucură cu adevărat de viață.

Indiferent dacă pregătești o surpriză pentru o petrecere, un moment pentru tine sau un cadou pentru cineva drag, un aranjament sunny în vaza Venus este o încântare senzorială – parfumul florilor proaspete este atât de pregnant, încât va rămâne în mintea ta pentru o perioadă lungă de timp. Din acest motiv, recomandăm acest cadou doar persoanelor care doresc să iasă în evidență, să iasă din cotidian și să creeze un moment magic, care va dura la nesfârșit.

Cealaltă opțiune pentru un aranjament sunny în vaza Venus este negrul – o culoare un pic mai sobră, pentru persoanele care sunt poate mai retrase, cu o apetență pentru gusturi clasice mai degrabă decât baroce și foarte colorate. Dacă persoana căreia vrei să-i oferi acest aranjament sunny în vază este o adeptă a stilului dark academia, dacă citește literatură clasică sau dacă este preocupată de valorile reprezentate de clasicism, acest cadou este perfect pentru ea.

Negrul este o opțiune favorabilă pentru persoanele de o profunzime și de o putere de neclintit, care sunt poate ușor miserioase sau care au o alură serioasă.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, acest aranjament sunny în vază Venus este un cadou deosebit în special pentru persoana iubită. Venus este zeița dragostei, a fertilității și a sentimentelor romantice. Ea reprezintă iubirea veșnică și un testament de statornicie într-o relație. În afara relației de cuplu, putem să recomandăm acest aranjament sunny în vaza Venus și pentru persoanele care aniversează un număr de ani de căsnicie.

De aceea, acest aranjament sunny în vaza Venus este un cadou potrivit exlusiv în contexte în care dorim să celebrăm romantismul, relațiile de cuplu și iubirea incontestabilă dintre două persoane, indiferent dacă este vorba despre tine și persoana iubită sau alte persoane apropiate care sărbătoresc un moment important în relația lor.

Există foarte multe ocazii în care un aranjament sunny în vaza Venus poate să te ajute să te remarci – nu doar în relația de cuplu, dar și în relații personale speciale, în care dorești să impresionezi prin prezența de spirit și prin gusturile rafinate. Nu există nici un obiect similar cu care ai putea lăsa o impresie atât de puternică, în special datorită elementului surpriză pe care un aranjament classy în vaza Venus îl aduce cu sine.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Informații suplimentare

Dimensiune

PREMIUM, SMALL, STANDARD

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Sunny in vaza Venus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *