HwAAAABJRU5ErkJggg==
Aranjamente Florale

Conturul evenimentelor restrânse – Aranjamente Florale Deosebite

Începutul verii deschide invitația celor mai inedite momente, acele momente care se scufundă sub razele soarelui și care ne aduc acea stare de bine. Pentru noi, vara înseamnă mai mult decât atât. Este începutul sezonului care descrie noi povești de iubire, iar noi vom fi acolo pentru a ne asigura că acestea vor avea conturul potrivit. Ne fascinează evenimentele și modul în care fiecare devine unic, atât prin prisma decorului, cât și prin clipele care se petrec acolo. Se pare că ne vom concentra mai mult atenția pe evenimentele mici, care suntem siguri că vor avea același efect wow dacă veți găsi elementele potrivite.

Avem multe idei pe care abia așteptăm să le transpunem, iar atunci când vorbim de evenimente mai restrânse, ne-am gândit să vă povestim despre câteva secrete care ar putea să completeze armonios evenimentul vostru.

Aranjamentele de masă

Chiar dacă vorbim despre evenimente mai mici, ceea ce înseamnă un cadru mult mai intim și mai restrâns, accentul pe decorul floral nu trebuie să lipsească. Piesele centrale de pe mese reprezintă unul dintre cele mai semnificative elemente de decor, iar acestea ar trebui alese în funcție de tematica nunții. Dacă, de exemplu, vă imaginați un eveniment cât mai natural, atunci puteți opta pentru elemente care să fie inspirate din natură.

HwAAAABJRU5ErkJggg==
HwAAAABJRU5ErkJggg==

Altarul

Dacă evenimentul vostru se desfășoară în aer liber, atunci puteți alege aranjamente florale care să intensifice și mai tare momentele pe care urmează să le trăiți acolo. Fie că optați pentru aranjamente supradimensioante sau, poate ceva care să nu iasă atât de tare în evidență, această idee va face ca locul să fie mult mai spectaculos, iar invitații să se bucure atât de ceea ce se întâmplă acolo, cât și de peisajul superb. Pe lângă acestea, exact în locul în care urmează să vă cununați, puteți alege o arcadă florală care să completeze întreg decorul.

HwAAAABJRU5ErkJggg==
D08vZh8PXzDwi0CwoOCWUIC4+IjIqOiY2LBwCIUBIdOiIU+AAAAABJRU5ErkJggg==

Loc pentru poze

Majoritatea invitaților vor căuta un loc prin care să captureze momentele dragi ce le vor petrece în cadrul evenimentului, așa că puteți să îi surprindeți cu un loc deosebit. Fie că evenimentul se desfășoară afară sau în interior, găsiți un loc în care să amplasați un aranjament floral, fie transpus într-o arcadă, sau diverse elemente așezate într-un contur impresionant.

nXAAAAABJRU5ErkJggg==
HwAAAABJRU5ErkJggg==

Prezidiul

Unul dintre punctele principale din cadrul oricărui eveniment este prezidiul. Acesta este locul care atrage privirile tuturor invitaților și este un element important. Astfel, acesta iese în evidență prin aranjamentele florale care vin în completarea decorului și care vor fi diferite față de tot ceea ce regăsește pe mese invitaților, însă care vor fi din aceeași poveste.

7

Acestea sunt doar câteva idei care se pot pune în aplicare în cadrul evenimentelor și care vor fi de efect. Chiar dacă evenimentele vor fi mai restrânse în acest an, asta nu înseamnă că nu puteți avea parte de momentele la care visați, alături de un decor deosebit. Pentru că ne dorim ca fiecare eveniment să fie cu adevărat special,  ne-ar plăcea să auzim mai multe și despre al vostru și să potrivim aranjamentele florale cu așteptările voastre. Ne puteți contacta aici.

Alte Articole care Te-ar Putea Interesa...