Arta cu esenta florala 

…chiar si la orele tarzii, pentru momentele in care va grabiti, pentru achizitiile de ultim moment inaintea unei cine, unei zile de nastere, o vizita la cineva drag!
Automatul cu flori este solutia pentru oricare dintre situatiile neprevazute, in masura sa va serveasca rapid, dar cu acelasi stil inconfundibil al artistilor nostri florali.
Pentru momentele in care florariile noastre sunt inchise, sau cand doresti sa faci un gest frumos intr-un timp foarte scurt si doresti sa oferi personal florile unei persoane dragi, ne-am gandit la o solutie practica si bineinteles rapida: Flower vending machine, sau mai simplu spus, Automatul de flori!

 

FLORI PROASPETE CU ACCES NON STOP

Aveti posibilitatea sa oferiti flori persoanelor dragi la orice ora din zi si din noapte.
Aflat in centrul orasului, automatul este la dispozitia dumneavoastra cu buchete de flori deja pregatite si cutii cu mix de flori si trandafiri.

florarie non stop cluj, flori non stop cluj, automat cu flori proaspete, automat aranjamente flori florarie non stop cluj, florarie non stop cluj, flori non stop cluj, automat cu flori proaspete, automat aranjamente flori

Preturile aranjamentelor pe care le puteti achizitiona direct de la automatul nostru, sunt intre: 60RON si 400RON pentru un buchet sau o cutie de flori.

florarie non stop cluj, florarie non stop cluj, flori non stop cluj, automat cu flori proaspete, automat aranjamente flori florarie non stop cluj, florarie non stop cluj, flori non stop cluj, automat cu flori proaspete, automat aranjamente flori florarie non stop cluj, florarie non stop cluj, flori non stop cluj, automat cu flori proaspete, automat aranjamente flori

Aveti acces NON STOP la flori proaspete, fara asteptare, gata pregatite sa fie daruite, non-stop 24/24h!

PLATA CASH & CARD

Automatul accepta atat plata cu cardul, insa doar pana pana in 100RON, precum si numerar pentru aranjamentele care depasesc pretul de 100RON.

 

 

 

Impresioneaza cu buchetele noastre!
Te asteptam aici!