Back

Bomboane Ferrero Rocher

60 lei

Cadouri

Bomboane Ferrero Rocher – o aditie perfecta comenzii tale cadou!

 

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

SKU: LVR81 Categorie:

Descriere

Bomboane Ferrero Rocher Diamant – Praline de ciocolată

Specialități crocante de napolitană, acoperite cu alune și ciocolată cu lapte, cu umplutură fină și alună întreagă în interior.
Cutia contine 24 bucăți de praline de ciocolată.
Masa netă: 300g.

O cutie de bomboane Ferrero Rocher conține straturi irezistibile de textură și gust gata să dea pe spate și cei mai pretențioși dintre consumatorii de ciocolată. Fiecare cutie de bomboane Ferrero Rocher este creată cu pasiune și angajamentul de a gâdila simțurile. Procesul prin care sunt create aceste praline este îmbăierea alunei într-o umplutură de ciocolată densă și fină, acoperită apoi de bucăți de alună care adaugă un gust irezistibil întregii experiențe senzoriale.

Motivul pentru care recomandăm o cutie de bomboane Ferrero Rocher ca un accesoriu perfect pentru orice cadou este faptul că brandul este unul elegant, arhicunoscut și asociat cu calitatea indisputabilă. În 1982, acest brand lua viață într-un orășel din dealurile Piemond din Italia. Inspirația acestui brand este dorința de a crea plăcerea unei specialități de ciocolată accesibilă publicului larg.

Deși ințial au fost vândute doar în Europa, succesul acestor bomboane Ferrero Rocher a devenit foarte repede un fenomen global, care este vândut în peste 140 de țări pe mapamond.

Semnătura acestor bomboane Ferrero Rocher, dincolo de gustul inconfundabil, este dată de culoarea aurie care însoțește brandul. Încă din ambalaj și prezentare ne dăm seama că avem de a face cu un produs premium, care este dedicat exclusiv persoanelor care au gusturi distinse și rafinate. Finețea brandului se regăsește și în culorile lui, motiv pentru care atunci când cumperi o cutie de bomboane Ferrero Rocher cumperi de fapt mult mai mult – promisiunea unei experiențe calitative, a unui gust puternic de ciocolată și a alunelor inconfundabile.

Textura acestor bomboane Ferrero Rocher este și ea inegalabilă – indiferent de tipul de pralină pe care îl guști, vei observa că au în comun savoarea ciocolatei produse la cele mai înalte standarde. De aceea, deși concurează cu produse din piețe care au monopol în industria ciocolatei, precum Elveția sau Belgia, o cutie de bomboane Ferrero Rocher este întotdeauna un cadou foarte bine văzut de doamne. Calitatea acestor produse face ca succesul lor să depășească nu doar granițele Italiei, dar granițele Europei.

Ciocolata este simbolul iubirii datorită gustului puternic, dar și a texturii foarte fine în care vine învelită această experiență senzorială. O cutie de bomboane Ferrero Rocher este din acest motiv un simbol al iubirii, pasiunii, respectului și al unei vieți fericite alături de persoana iubită. Indiferent dacă dăruiești aceste bomboane partenerei de viață, mamei sau unei femei apropiate pe care o respecți și apreciezi, acest cadou este cu siguranță alegerea inspirată.

Ciocolata este preparată din cacao și are un gust inconfundabil care, în timp, a ajuns să fie asociat cu dragostea. Senzualitatea experienței gustative este emulată prin prezența unei persoane dragi care îți oferă un moment special.

Femeile care preferă o cutie de bomboane Ferrero Rocher sunt cel mai adesea culte, classy și sofisticate. Sunt educate și au gusturi desăvârșite. Refuză să facă compromisuri atât în ceea ce privește dulciurile preferate, cât și în ce privește alte aspecte ale vieții lor. Aceste bomboane sunt adresate femeilor puternice care știu ce vor.

Atunci când relația cu persoana căreia vrei să îi dăruiești bomboane Ferrero Rocher este apropiată, cadoul este cu siguranță o dulce surpriză plăcută care va reprezenta un moment în afara monotoniei – atât în afara monotoniei relației voastre, cât și în afara monotoniei momentelor nememorabile ale vieții.

Dar aceste bomboane Ferrero Rocher nu sunt doar expresia gustului desăvârșit, ci și expresia luxului. Sunt atât afrodisiac, cât și o bună sursă de energie.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bomboane Ferrero Rocher”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *