Sold out

Brad Exotic Lifestyle

4.000 lei6.000 lei

Winter Collection

Un brad exotic de poveste, exotic in culorile alb, auriu si verde. Accesorizat cu multe elemente din metal, pene si sticla. Bradul reprezinta cel mai important simbol al Craciunului. Am pregatit pentru voi un brad de poveste, care creează atmosfera perfecta de Craciun, in culorile alb, auriu si verde, accesorizat cu multe elemente din metal, pene si sticla.

Ce contine un brad exotic Lifestyle?

Bradul CLASIC contine: un brad artificial 180 cm, suport de brad, varf de brad, o instalatie luminoasa pe sarma cupru decorativa cu 600 leduri, 200 de accesorii.

Bradul LUXURY contine: un brad artificial 210 cm, suport de brad, varf de brad, o instalatie luminoasa pe sarma cupru decorativa cu 600 leduri, 250 de accesorii.

Bradul PREMIUM contine: un brad artificial 240 cm, suport de brad, varf de brad, o instalatie luminoasa pe sarma cupru decorativa cu 600 leduri, 300 de accesorii.

Golește

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Brad Exotic Lifestyle

În momentul în care devenim părinti, ne dorim ca micuții noștri să crească într-un mediu sigur și sănătos pentru ei. Contribuim la protecția mediului înconjurător și al viitorului nostru și al copiilor, evitând tăierea brazilor naturali. Cu responsabilitate față de mediu am creat acest produs, care va crea o atmosfera magică în caminul vostru pe perioda sărbătorilor. Alege acum un brad artificial superb, gata decorat și trăiește un Craciun de poveste alături de familie!

Un brad exotic poate fi și închiriat pentru un eveniment sau o ocazie mai deosebită, pe o perioadă scurtă, de maximum 3 zile:

Pret închiriere brad de Crăciun turcoaz:
-brad înălțime 190 cm, 1500lei
-brad înălțime 220 cm, 1900lei
-brad înălțime 250 cm, 2500lei
-brad înălțime 500 cm, 5000lei

Pentru închirierea unui brad de Crăciun turcoaz în perioada sărbătorilor, maxim 3 săptămâni, prețurile sunt următoarele:
-brad înălțime 190 cm, 3000lei
-brad înălțime 220 cm, 4000lei
-brad înălțime 250 cm, 5000 lei
-brad înălțime 500 cm, 30000 lei

Prețurile pentru vânzare brad exotic sunt următoarele:

CLASIC 190 cm – 4000lei
LUXURY 220 cm – 5000lei
PREMIUM 250 cm – 6000 lei

NOTĂ: Categoria, culoarea sau nuanţa accesoriilor pot să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice alte preferinte ai, te rugăm să le treci în rubrica „mențiuni”.

După confirmarea comenzii, stabilim o programare cu unul dintre decoratorii noștri pentru montajul gratuit la domiciliu, în Cluj Napoca.

CADOU: 6 cutii de cadou asortate cu bradul, în valoare totală de 200 lei.

Crăciunul este un moment extraordinar în care să petreci timp alături de familie și să te gândești la lucrurile cu adevărat importante din viața ta. Unul dintre aceste lucruri este invariabil mediul înconjurător, pe care noi ne-am luat angajamentul să îl protejăm. Îți oferim astfel o selecție de brazi artificiali printre care și accest brad exotic, care se diferențiază vizual semnificativ față de versiunile cu design clasic.

Acest brad exotic are culorile alb, auriu și verde – este cu siguranță o opțiune foarte distinsă și classy, care transmite nu doar eleganță, dar și discreție. Nefiind o opțiune țipătoare la nivel de combinații cromatice, este totuși o variantă foarte elegantă prin care să îi impresionezi pe cei dragi pe perioada sărbătorilor. Adesea variantele cele mai potrivite de ornamente sunt cele neutre pentru foarte multe dintre stilurile mai elegante de design, întrucât nu distrag atenția de la felul în care arată casa, ci doar o complementează fără să facă notă discordantă.

Este în același timp un brad exotic întrucât combinația este una foarte elegantă și destul de ieșită din comun, ceea ce înseamnă că îți va oferi cu siguranță Crăciunul memorabil la care visezi și pe care să îl rememorezi tot anul următor.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Informații suplimentare

TIP

CLASIC, LUXURY, PREMIUM

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brad Exotic Lifestyle”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *