Buchet 101 Trandafiri Rosii

1.300lei

Adauga un cadou:

  • 400lei
    90lei
    70lei
    50lei
    60lei
  • BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Fiecare moment romantic se transformă într-o amintire memorabilă, atunci când alegi să-i dăruiești persoanei iubite acest buchet de flori.

Flori delicate dar impunătoare, frumos parfumate și de un real efect, acest buchet va surprinde chiar și cele mai îndrăznețe așteptări.

Când vrei să-i spui te iubesc într-un mod diferit, unic, alege să-i oferi o experiență de poveste, dăruindu-i cel mai frumos buchet de trandafiri roșii.

Buchetul conține 101 Trandafiri , aranjați în stil clasic, cu o legătură elegantă din panglică, care poate varia în funcție de disponibilitate.

EXTRA: Pentru un cadou cu adevărat unic, îți punem la dispoziție o diversitate de produse pe care le poți alătura buchetului de flori, precum o cutie de ciocolată premium sau chiar o sticlă de prosecco, șampanie.

PERSONALIZARE: Pentru a oferi gestului tău o notă cât mai personală, putem atașa buchetului tău o felicitare în care vom include un mesaj personalizat, din partea ta. Acest serviciu se poate adăuga în mod GRATUIT.

ÎNGRIJIRE: Așezați florile departe de surse de căldură. Tăiați periodic cozile cu un cuțit (nu cu foarfeca), într-un unghi de 45 grade, la 2-3 cm de bază. Cu cât tija unei flori este mai scurtă și are mai puține frunze, cu atât floarea va rezista mai mult.

DE CE SĂ ALEGI ACEST BUCHET? 

Poate îți dorești să o surprinzi în cel mai romantic mod de ziua ei, poate celebrați o aniversare a relației, a căsătoriei, sau poate, pur și simplu vrei să-i reamintești cât de mult o iubești, cu un gest diferit.

Acest buchet este un aranjament clasic, etern, care nu va ieși niciodată din preferințele unei femei.

Chiar dacă nu se regăsesc printre florile preferate ale iubitei tale, trandafirii sunt pregătiți mereu să surprindă cel mai frumos zâmbet pe chipul jumătății tale și să vorbească în locul tău, atunci când cuvintele sunt de prisos.

Trandafirul este un simbol al frumuseții și eleganței, cei roșii fiind asociați de cele mai multe ori cu romantismul.

Acest buchet vorbește despre iubire, pasiune și putere, despre atracție și amintiri de neuitat alături de jumătatea ta.

Mai mult decât atât, trandafirii, atunci când sunt îngrijiți corespunzător, pot rezista numeroase zile păstrându-și frumusețea, delicatețea și parfumul intacte.

Chiar și atunci când se vestejesc, aceste flori își păstrează deseori petalele, fără a se dezintegra.

Imaginează-ți reacția iubitei tale atunci când tu o vei surprinde cu acest buchet voluminos, un buchet care îi va rămâne pentru totdeauna în cele mai prețioase amintiri.

Mai mult, dacă alegi să complimentezi acest gest cu o sticlă de șampanie sau prosecco, sau poate chiar cu o cutie de ciocolată premium, fiecare clipă devine unică și mult mai savuroasă.

În alte cuvinte, acest buchet reprezintă cel mai potrivit cadou pentru prietena, iubita sau soția ta, mai ales atunci când în relația voastră marcați un moment plin de însemnătate și romantism.

Acest buchet reușește să ofere acel efect wow pe care orice femeie își dorește să-l experimenteze în relația voastră.

Așadar, tu cum alegi să-i spui te iubesc?

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet 101 Trandafiri Rosii”

Adresa ta de email nu va fi publicată.