Back

Buchet Albastru – Blue Sapphire

300 lei750 lei

Monochrome Collection

Minimalist, dar mai ales o incantare a tuturor simturilor, un buchet ALBASTRU, ce face inima sa vibreze. Un accent de culoare, descris de elemente care impresionează vizual orice privire, acest buchet se prezintă într-o notă nonconformistă, care învăluie toate simțurile prin parfumul pe care îl emană. Atunci când vrei să oferi ceva inedit, un buchet albastru Blue Sapphire îți întâmpină toate așteptările.

Ce contine un buchet albastru Blue Sapphire?

SMALL 300 lei – Buchetul SMALL conține: 3 frunze de palmier ondulat, 2 hortensii, 1 leucospermum, 5 delphinium, 1 eryngium, 5 asparagus, 7 lalele
STANDARD 500 lei – Buchetul STANDARD conține: 3 frunze de palmier ondulat, 4 hortensii, 2 leucospermum, 7 delphinium, 2 eryngium, 8 asparagus, 9 lalele
PREMIUM 750 lei – Buchetul PREMIUM conține: 3 frunze de palmier ondulat, 6 hortensii, 3 leucospermum, 9 delphinium, 3 eryngium, 11 asparagus, 9 lalele

Golește

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

NOTĂ: În poză este prezentat un buchet albastru PREMIUM.

Cu cât buchetul este comandat mai din timp, cu atât va fi mai asemănător cu modelul din poză. Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.
ÎNGRIJIRE: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Am gândit acest buchet albastru ca încununarea frumuseții în colecția noastră monocromă. Așa cum probabil știi, albastrul este culoarea care se găsește cel mai greu în natură – este cea mai rară culoare care apare natural, luând în considerare inclusiv cerul. De aceea, orice buchet albastru este ca o gură de aer proaspăt din punctul nostru de vedere, întrucât creează o senzație inconfundabilă de lux combinat cu valori tradiționale precum respectul și grija față de persoanele dragi ție.

Acest buchet albastru pentru care am optat creează o senzație vibrantă datorită nuanțelor puternice pe care le-am ales atât în ce privește florile, cât și design-ul elementelor accesorizante. Este un cadou inedit și potrivit pentru orice ocazie în care dorești să impresionezi și să ieși în evidență cu un gest care ia prin surprindere.

Hortensia albastră este cu siguranță o adiție foarte reușită pentru acest buchet albastru pentru care am optat – deși simbolurile pe care le poate reprezenta sunt foarte vaste și destul de ofertante pentru a putea fi dăruită în cam orice circumstanță, ea face cu adevărat o diferență atunci când dorești să-ți ceri scuze față de cineva căruia i-ai greșit. Este de notat faptul că reprezintă apologie și regret, dar reprezintă și iertare – întrucât fiecare situație este unică în felul ei și greșitul este omenesc.

Dacă există în vața ta o persoană cu care vrei să te împaci, indiferent cine cui a greșit mai mult, recomandăm acest buchet albastru pentru a simboliza sentimentele tale, în special datorită simbolisticii hortensiei. Buchectul conține, desigur, și lalele, sparanghel și ergynium.

Planta de leucospermum simbolizează bucurie și o stare elevată a existenței – viața într-un plan superior al înțelegerii, viața omului înțelept care înțelege substraturi și care are capacitatea de a analiza și a lua decizii în mod rațional, cu calm și cu respect față de cei din jur. Asocierile mitologice sunt mai degrabă îndreptate în direcția de schimbare și metamorfoză, de unde și faptul că planta este asociată încă destul de des cu diversitate și curaj – două valori care nu lipsesc unei persoane înțelepte.

 

 

 

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Informații suplimentare

Dimensiune

PREMIUM, SMALL, STANDARD

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet Albastru – Blue Sapphire”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *