Back

Buchet cu 101 de Trandafiri Rosii

1.700 lei

Buchete de Trandafiri

De ce sa alegi un buchet cu 101 de trandafiri rosii?

Poate îți dorești să o surprinzi în cel mai romantic mod de ziua ei, poate celebrați o aniversare a relației, a căsătoriei, sau poate, pur și simplu vrei să-i reamintești cât de mult o iubești, cu un gest diferit.

Un buchet cu 101 de trandafiri rosii, aranjați în stil clasic, cu o legătură elegantă din panglică, care poate varia în funcție de disponibilitate.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Buchet cu 101 de Trandafiri Rosii

Fiecare moment romantic se transformă într-o amintire memorabilă, atunci când alegi să-i dăruiești persoanei iubite acest buchet de flori. Flori delicate dar impunătoare, frumos parfumate și de un real efect, un buchet cu 101 de trandafiri roșii va surprinde chiar și cele mai îndrăznețe așteptări.

Când vrei să-i spui te iubesc într-un mod diferit, unic, alege să-i oferi o experiență de poveste, dăruindu-i cel mai frumos buchet cu 101 de trandafiri roșii.

EXTRA: Pentru un cadou cu adevărat unic, îți punem la dispoziție o diversitate de produse pe care le poți alătura buchetului de flori, precum o cutie de ciocolată premium sau chiar o sticlă de prosecco, șampanie.

PERSONALIZARE: Pentru a oferi gestului tău o notă cât mai personală, putem atașa buchetului tău o felicitare în care vom include un mesaj personalizat, din partea ta. Acest serviciu se poate adăuga în mod GRATUIT.

ÎNGRIJIRE: Așează florile departe de surse de căldură. Taie periodic cozile cu un cuțit (nu cu foarfece), într-un unghi de 45 grade, la 2-3 cm de bază. Cu cât tija unei flori este mai scurtă și are mai puține frunze, cu atât floarea va rezista mai mult.

Un buchet cu 101 de trandafiri rosii este un aranjament clasic, etern, care nu va ieși niciodată din preferințele unei femei. Chiar dacă nu se regăsesc printre florile preferate ale iubitei tale, trandafirii sunt pregătiți mereu să surprindă cel mai frumos zâmbet pe chipul jumătății tale și să vorbească în locul tău, atunci când cuvintele sunt de prisos.

Trandafirul este un simbol al frumuseții și eleganței, cei roșii fiind asociați de cele mai multe ori cu romantismul. Acest buchet vorbește despre iubire, pasiune și putere, despre atracție și amintiri de neuitat alături de jumătatea ta.

Mai mult decât atât, trandafirii, atunci când sunt îngrijiți corespunzător, pot rezista numeroase zile păstrându-și frumusețea, delicatețea și parfumul intacte. Chiar și atunci când se vestejesc, aceste flori își păstrează deseori petalele, fără a se dezintegra.

Trandafirul roșu nu este asociat în mod întâmplător cu iubirea eternă. Gesturile grandioase sunt adsesea parte din spiritul romantic și idilic pe care partenera ta îl caută într-o relație. Chiar dacă nu poate fiecare zi să fie la fel de frumoasă ca cea precedentă, există situații în care poți ieși din rutina relației printr-un gest grandios, precum un buchet cu 101 de trandafiri roșii. Aceste flori sunt impresionante în contextul acestui buchet mai mult decât atunci când sunt dăruite de unele singure, întrucât creează o impresie vizuală foarte puternică.

Roșul este culoare iubirii, care simbolizează intensitatea dragostei voastre, iar un buchet cu 101 de trandafiri roșii este încununarea perfectă a acestei iubiri.

Imaginează-ți reacția iubitei tale atunci când tu o vei surprinde cu un buchet cu 101 de trandafiri roșii, un buchet care îi va rămâne pentru totdeauna în cele mai prețioase amintiri.

Mai mult, dacă alegi să complimentezi acest gest cu o sticlă de șampanie sau prosecco, sau poate chiar cu o cutie de ciocolată premium, fiecare clipă devine unică și mult mai savuroasă.

În alte cuvinte, acest buchet reprezintă cel mai potrivit cadou pentru prietena, iubita sau soția ta, mai ales atunci când în relația voastră marcați un moment plin de însemnătate și romantism. Acest buchet reușește să ofere acel efect wow pe care orice femeie își dorește să-l experimenteze în relația voastră.

Așadar, tu cum alegi să-i spui te iubesc?

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet cu 101 de Trandafiri Rosii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *