Back

Buchet cu Eustoma Colorate

220 lei510 lei

Everyday Collection

Ce contine un buchet cu Eustoma colorate?

Un mix de eustoma colorate, un buchet cu Eustoma colorate cucereste mereu.

SMALL – Buchetul contine: 11 eustoma, ambalaj si panglica.
STANDARD – Buchetul contine: 25 eustoma, ambalaj si panglica.
PREMIUM – Buchetul contine: 35 eustoma, ambalaj si panglica.

Golește

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

NOTA: În poză este prezentat buchetul STANDARD.

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.
FELICITARE buchet cu eustoma colorate: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.
ÎNGRIJIRE: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Un buchet cu eustoma colorate conține flori lisianthus, o plantă ale cărei flori sunt foarte apreciate de persoanele cu gusturi deosebite și care au o pasiune pentru utilizările decorative ale florilor. Ea produce flori deosebite, nuanțe de la alb la galben, de la albastru la violet și de la roz la roșu. În general, înflorește din mai până în luna octombrie în mod natural și provine din sudul SUA, Caraibe, Mexic și nordul Americii de Sud.

Numele acestei plante sugerează simbolistica de deschidere sentimentală, personală și de conexiune individuală cu persoana căreia îi dăruiești acest buchet cu eustoma colorate. Florile sunt nu doar de o frumusețe aparte pe care o apreciază atât cunoscătorii, cât și profanii, dar sunt și un perfect cadou pentru orice persoană care ți-a înseninat ziua.

Recomandăm acest buchet cu eustoma colorate pentru firile sensibile care consideră că principalul și cel mai profund mod de a exprima afecțiunea și recunoștința față de o persoană nu sunt cuvintele, ci faptele. Persoanele care consideră că suntem suma comportamentului nostru repetat și care găsesc în gesturile mici o reverberație a educației și a triumfului față de superficial.

Dar poate cel mai important la un buchet cu eustoma colorate este faptul că este un cadou versatil. Este un cadou care funcționează atât ca apreciere, cât și ca recunoștință, mulțumire sau vădit interes față de o persoană de sex opus. Este un cadou rafinat pentru gusturi educate, care înseninează ziua persoanei care îl va primi și se va bucura de mireasma acestor flori.

Un buchet cu eustoma colorate este cadoul perfect nu doar în relația de cuplu, ci pentru de orice persoană față de care simți o profundă recunoștință. Poate să fie o profesoară din copilărie căreia îi ești recunoscător pentru interesul pe care ți l-a acordat, poate să fie o mamă a cărei zi de naștere o sărbătorești, poate să fie chiar persoana iubită căreia vrei să-i mulțumești pentru că îți este alături.

Fără să fie ostentativ sau nenecesar de pretențios, un buchet de eustema colorate este un cadou perfect pentru momentele în care cuvintele sunt de prisos și gesturile ar trebui să vorbească în locul lor. Este un cadou foarte potrivit inclusiv în context profesional – indiferent dacă este ziua unei colege sau ultima sa zi la birou, un buchet de eustema colorate este cadoul perfect în orice circumstanță în care dorești să predomine mulțumirea și eleganța.

Motivul pentru care am optat pentru un ambalaj simplu este faptul că un buchet cu eustema colorate este un cadou vibrant, foarte puternic cromatizat și merită să fie pus în evidență într-un fel elegant printr-o opțiune simplă de ambalare, care să permită contrastrului să triumfe și florilor să lase impresia pe care o dorești.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

 

Informații suplimentare

Dimensiune

SMALL, STANDARD, PREMIUM

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet cu Eustoma Colorate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *