Back

Buchet cu Flori de Iarna – Sweet Winter

320 lei

Winter Collection

Un buchet cu flori de iarna – Sweet Winter este un buchet cu flori naturale pastelate si decoratiuni de iarna.

Ce contine un buchet cu flori de iarna – Sweet Winter?

Buchetul contine: 7 trandafiri roz, 6 ranunculus, 6 craspedia, 5 crengi cu zapada, 3 lotus albe

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  400 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

NOTĂ buchet cu flori de iarnă: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-i periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Iarna este un sezon la care adesea ne gândim ca fiind rece, impersonal, în culori triste sau anoste, fără contraste puternice. Însă noi, cei care trăim viața intens, știm că iarna este de fapt un prilej pe care natura ni-l oferă pentru a crea contrast. Asta am încercat să realizăm cu acest buchet cu flori de iarnă.

Este seducător și afectiv, este jucăuș și jovial, este prietenos, dar poate fi romantic. Este la fel de versatil ca toate situațiile în care poți dori să oferi cuiva un buchet de flori sau să faci cuiva o surpriză care să-i aducă zâmbetul pe buze.

Iarna, pentru că e mai statică și asociată mai degrabă cu momente liniștite, este un prilej foarte oportun pentru un gest rafinat, dar care transmite vitalitate și bucurie. Indiferent dacă ești recunoscător, bucuros pentru că ai primit o veste bună pe care vrei s-o împarți cu o persoană dragă sau dacă pur și simplu dorești să faci un gest memorabil, un buchet cu flori de iarnă este gestul perfect nu doar în preajma sărbătorilor, ci pe toată perioada acestui anotimp.

Și, dacă tot vorbim de sărbători, pentru că decembrie este starul acestui anotimp, noi recomandăm să faci cadou acest buchet cu flori de iarnă și în afara acestei luni, pentru a crea un moment neașteptat și memorabil, despre care vă veți aminti cu drag peste ani atât tu cât și persoana foarte importantă din viața ta căreia i-ai dăruit acest buchet cu flori de iarnă.

Un buchet cu flori de iarnă este cadoul perfect pentru o relație profesională sau de prietenie. Este, de asemenea, o dovadă de puritate și suflet ușor. Despre flori se spune adesea că sunt poeziile pământului sau bjuteriile ascunse ale lui. În acest caz, metafora se aplică aproape literal. Sut gingașe, fine și cel mai adesea sunt alegerea ideală pentru orice situație în care vrei să transmiți liniște, bunătate, puritate și intenții oneste.

Recomandăm un buchet cu flori de iarnă în relațiile de cuplu, în momentele joviale și jucăușe din această relație – atunci când vrei să faci o surpriză, într-o situație memorabilă sau într-un moment special care aduce veselie în viața voastră. Un aranjament cu flori pastel transmite, cel mai adesea, gânduri de afirmare și intenții pozitive inclusiv în relațiile de cuplu, fără să fie neapărat un cadou seducător. Este un aranjament care transmite profunzime, trăinicie și dovada unei relații pure.

Printr-un buchet cu flori de iarnă tu vei surprinde exact natura iubirii în cea mai pură formă a ei – faptul că nu există o singură dragoste, există o infinitate de momente alături de persoana iubită, în care simțurile tale explodează în cele mai diferite feluri cu putință. Recomandăm un buchet cu flori de iarnă pentru persoanele care sunt foarte sigure pe relația lor, care vor să transmită iubire infinită, răbdare de aur și pasiune eternă, dar într-un fel jovial și jucăuș.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet cu Flori de Iarna – Sweet Winter”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *