Back

Buchet cu Flori de Primavara – Paris

240 lei

Spring Perfection

Ce contine un buchet cu flori de primavara Paris?

Buchetul conține: 7 lalele roșii, 3 ranunculus roșu, 4 astrantia, 3 alstroemeria, 3 zambile, genista si eucalipt.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Buchet cu Flori de Primavară – Paris

Descriere: Un buchet primăvăratic, romantic și elegant. Cucerește-o mereu si dăruiește-i o primăvară plină de iubire!

NOTĂ: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Un buchet cu flori de primăvară – Paris este cadoul perfect pentru o relație profesională sau de prietenie. Este, de asemenea, o dovadă de puritate și suflet ușor. Despre flori se spune adesea că sunt poeziile pământului sau bjuteriile ascunse ale lui. În acest caz, metafora se aplică aproape literal. Sut gingașe, fine și cel mai adesea sunt alegerea ideală pentru orice situație în care vrei să transmiți liniște, bunătate, puritate și intenții oneste.

Un buchet cu flori de primăvară – Paris este o evocare a unuia dintre cele mai frumoase locuri asociate cu romantismul. Parisul nu este doar un epicentru al scriitorilor și al artiștilor care au evocat iubirea cu fiecare ocazie în creațiile lor, este și în sine un simbol al iubirii și al speranței, care ne-a inspirat să creăm acest buchet cu flori de primăvară – Paris.

Parisul mai înseamnă pentru noi și Montmartre, vestitul cartier care a servit ca hub artistic timp de un secol întreg în secolul XX și care a inspirat, cu frumusețea lui complet neîngrădită, unii dintre cei ma mari artiști din istorie să-și ducă creațiile către noi culmi. Această evocare este unul dintre motivele pentru care am creat acest buchet cu flori de primăvară – Paris.

Când spunem Paris ne gândim desigur la grădinile extraordinar de versatile și angelic îngrijite nu doar din Versailles sau alte monumente culturale de seamă, dar și la florăriile care sunt întotdeauna o muză la îndemâna oricărui îndrăgostit.

Acest buchet cu flori de primăvară – Paris conține lalele roșii, care sunt originare din Turcia, dar au făcut înconjurul lumii cu frumusețea lor. În secolul al XVI-lea pe timpul Imperiului Otoman, laleaua roșie era o floare cu care era asociat Suleiman Magnificul, deoarece dragostea sa pentru lalele făcea ca el să le planteze peste tot cu fiecare ocazie. În acest buchet cu flori de primăvară, laleaua simbolizează iubire infintă, trăinicia și consecvența sentimentelor de dragoste.

Iubirea sinceră și nelimitată este evocarea pe care am vrut să o creăm cu acest buchet cu flori de primăvară – Paris. Floarea de ranunculus este perfectă pentru a sugera șarm, atracție față de o persoană, dar și acest coup de foudre franțuzesc – dragostea la prima vedere.

Această floare este puternic asociată cu un buchet cu flori de primăvară și datorită faptului că foarte adesea este în centrul atenției copiilor. Copiii sunt foarte atașați de floarea de ranunculus, pe care o culeg cu fiecare ocazie. Din acest motiv, am creat asocierea cu un buchet cu flori de primăvară, care este o metaforă atât a copilăriei, cât și în general a începutului tuturor lucrurilor – începutul vieții, al relației, al iubirii nelimitate.

Recomandăm acest buchet cu flori de primăvară – Paris pentru celebrarea relației de dragoste dintre tine și persoana iubită și considerăm că este cadoul perfect care să alunge monotonia și plictisul din viața voastră. Atunci când este dăruit în relațiile de cuplu, acest buchet cu flori de primăvară – Paris este și o evocare a tuturor momentelor frumoase și romantice pe care le-ați petrecut împreună de-a lungul relației voastre.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebookpentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet cu Flori de Primavara – Paris”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *