Back

Buchet cu Note Dulci – Admirer

370 lei

Gift Collection

Un buchet cu personalitate, note dulci si plin de culoare, este cadoul perfect pentru EA. Cu siguranta este alegerea potrivita pentru a impresiona.

Ce contine un buchet cu note dulci?

Buchetul contine: 7 trandafiri, 5 ozothamnus, 3 eustoma, 3 bujori, 5 miniroze, punga, ambalaj si panglica.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

NOTĂ buchet cu note dulci – Admirer: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE buchet cu note dulci – Admirer: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE buchet cu note dulci – Admirer: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Motivul pentru care acest buchet cu note dulci este o alegere clasică este că niciodată nu dezamăgește. La fel ca orice altă expresie a clasicismului, el nici nu poate deveni învechit sau desuet, ci își găsește locul în grădina sau vaza pasionaților, fiind de o frumusețe atemporală. Este simbolul incontestabil al îndrăgostiților și a reușit să supraviețuiască istoriei tocmai prin însemnătatea foarte puternică pe care o are pentru persoana care îl va primi.

Acest cadou simbolizează luxul, lucru care este evident și din metoda de ambalare a acestui cadou cu adevărat special. Fără să necesite altceva, acesta este cadoul perfect.

Este un buchet plin de culoare, în care domnește rozul în diferite nuanțe și care este gândit în așa fel încât să impresioneze persoana iubită. Este un cadou jucăuș și jovial, care nu se îndepărtează foarte mult de la alegerile clasice, dar le redefinește într-un mix cromatic de neuitat.

Femeile importante din viața noastră ne definesc și ne ajută să devenim persoanele care suntem. Sunt înțelepte, dar păstează mereu o notă dulce în fiecare conversație, sunt intuitive dar nu-și pierd niciodată spiritul copilăros care le face inubliabile.

Acest buchet cu note dulci este o încununare a parfumurilor care definesc ideea de senzualitate, fără a fi înțepătoare sau deranjante. Sunt însă niște miresme puternice care se pot foarte ușor transforma în cele mai frumoase momente, iar apoi în cele mai prețuite amintiri.

Pentru că există întotdeauna o singură cea mai importantă femeie în viața ta, este asbolut normal să vrei s-o răsfeți cu cadouri surpriză care să-i facă zilele mai frumoase și care să alunge orice gânduri negative și orice formă de monotonie din relația voastră. Un buchet cu note dulci este un perfect moment de răsfăț despre care să vă amintiți cu drag peste ani.

Se spune că momentele foarte importante la care ne gândim adesea cu plăcere sunt clipele mici care ne-au adus zâmbetul pe buze. Poate într-o zi ploioasă de toamnă sau într-o dup-amiază friguroasă de vară, poate într-o dimineață înainte să plecați la piscină, dar întotdeauna un buchet cu note dulci vine cu aceleași gânduri senine și cu aceeași intensitate.

Combinația florală nu este interesantă doar cromatic, deși ne-am propus cu acest buchet cu note dulci să impresionăm și vizual. Este o combinație interesantă și textural, dar și cu un parfum inedit care aduce intrigă, prospețime și bucurie în casa voastră.

Printr-un buchet cu note dulci tu vei surprinde exact natura iubirii în cea mai pură formă a ei – faptul că nu există o singură dragoste, există o infinitate de momente alături de persoana iubită, în care simțurile tale explodează în cele mai diferite feluri cu putință. Recomandăm acest buchet cu note dulci pentru persoanele care sunt foarte sigure pe relația lor, care vor să transmită iubire infinită, răbdare de aur și pasiune eternă.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet cu Note Dulci – Admirer”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *