Back

Buchet de Alstroemeria

180 lei460 lei

Everyday Collection

Un mix de alstroemeria, absolut incantator. Pentru iubitoarele de culoare si dinamism, buchetul tip bunch este preferatul tuturor.

Ce contine un buchet de alstroemeria?

Buchetul SMALL contine: 15 alstroemeria, ambalaj si panglica.
Buchetul STANDARD contine: 29 alstroemeria, ambalaj si panglica.
Buchetul PREMIUM contine: 51 alstroemeria, ambalaj si panglica.

Golește

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Buchet de Alstroemeria

Un mix de alstroemeria, absolut încântător. Pentru iubitoarele de culoare și dinamism, buchetul tip bunch este preferatul tuturor.

NOTĂ buchet de Alstroemeria: În poză este prezentat buchetul STANDARD. Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE buchet de Alstroemeria: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.
ÎNGRIJIRE buchet de Alstroemeria: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Alstroemeria. Această floare care în engleză se numește „lily of the Incas” provine din America de Sud, deși unele specii au început să fie naturalizate și în USA, Noua Zeelandă, Madeira și chiar Insulele Canare. Crinul peruan, așa cum se mai numește ea în limba română, înflorește de la finalul primăverii la finalul verii, cu flori mari de tip umbrelă care au câte șase petale în mod clasic. Culorile dideră și pot fi de la portocalii sau roze la roșii, violet, albe sau galbene.

Această floare simbolizează în mod clasic prietenie și devotament. Este din acest motiv un cadou perfect atât în relația de cuplu, unde știm foarte bine că cel mai bun prieten este partenerul nostru de viață, cât și în relațiile cu persoanele apropiate pe care le admirăm și cărora vrem să le facem o surpriză plăcută. De asemenea, această floare simbolizează și bogăție, noroc și prosperitate – un buchet de Alstroemeria este așadar un cadou potrivit pentru persoanele dragi din viața noastră.

Fiind un simbol al prieteniei, un buchet de Alstroemeria poate fi dăruit atât ca o atenție simplă, cât și într-o sumă de alte circumstanțe: de ziua de naștere, atunci când cineva apropiat  sărbătorește primirea unei vești bune, atunci când te revezi cu cineva drag după mult timp, atunci când vrei să te bucuri de vară împreună cu cei dragi, sau pur și simplu când este un prilej cu care vă strângeți împreună în familia extinsă și vrei să oferi o atenție oamenilor la care ții.

Pentru că este o floare care simbolizează devotament înainte de toate, este o idee excelentă să dăruiești un buchet de Alstroemeria cu ocazia unei nunți. Atunci când două persoane care se iubesc își jură devotament etern pentru tot restul vieții lor este un prilej extraordinar cu care să încapsulezi sentimentele și atmosfera generală a acestei zile într-un buchet de Alstroemeria.

Desigur, în funcție de culoare aceste flori au semnificații distincte, motiv pentru care noi facem un asortament de flori într-un buchet de Alstroemeria. Cele roz simbolizează sentimente de dragose, pure și neîntinate, perfectă pentru partenera de viață și pentru persoanele pe care le iubim într-un mod romantic sau față de care avem o slăbiciune afectivă declarată sau nu.

Într-un buchet de Alstroemeria se găsesc și flori mov, care simbolizează unicitate, gusturi extraordinare, o doză de eleganță și grație care nu poate fi nici mimată, nici copiată, nici reprodusă de către o altă persoană. Florile mov simbolizează noblețea, regalitatea și gusturile elevate, deci reprezintă un compliment extensiv pe care îl aducem persoanei cărora li le dăruim.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Informații suplimentare

Dimensiune

SMALL, STANDARD, PREMIUM

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de Alstroemeria”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *