Buchet de Bujori

370 lei970 lei

Everyday Collection

Bujorii, florile care mereu cuceresc, intr-un buchet simplu si elegant, potrivit oricarei ocazii.

Ce contine un buchet de bujori?

Buchetul  SMALL contine: 9 bujori, ambalaj si panglica.
Buchetul STANDARD contine: 15 bujori, ambalaj si panglica.
Buchetul PREMIUM contine: 25 bujori, ambalaj si panglica.

 • SMALL 370 lei
 • STANDARD 590 lei
 • PREMIUM 970 lei
Golește

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

NOTĂ buchet de bujori: Culori disponibile: ROZ; ALB; MIX ROZ ȘI ALB. Te rugăm să precizezi la rubrica mențiuni culoarea preferată.

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Bujorul este floarea lunii mai, așa cum macul este floarea lunii iunie. Se spune despre bujor că este regele florilor, iar acest lucru nu este deloc o întâmplare. Este o floare care vine din China și care este încărcată de asocieri și simboluri.

Bujorii roz înseamnă iubire romantică și sunt considerați printre florile cele mai senzuale pe care le știm noi pe Pământ. Ba chiar în Feng Shui se spune că un buchet de bujori roz este perfect pentru a-ți decora cu el dormitorul, pentru a te asigura că vei avea prosperitate și armonie în relația de cuplu. Se pare că, atunci când sunt aleși de către mirese, bujorii roz aduc multă fericire în relație și simbolizează iubirea pentru totdeauna.

Indiferent de momentele în care poate o relație nu merge extraordinar, un buchet de bujori roz este aici să salveze situația și să vă reamintească despre dragostea pe care v-o purtați și despre miza foarte mare care este în joc de fiecare dată când treceți peste o ceartă sau un conflict. Sunt flori excelente pentru atunci când te împaci cu persoana iubită, dar și pentru atunci când vrei doar să-ți arăți afecțiunea în fiecare zi și să transformi momentele petrecute împreună în ceva special.

Desigur că istoria bujorilor arată că un buchet de bujori este de fapt un cadou foarte sofisticat, ei fiind istoric cultivați preponderent de nobilime, ba chiar acum câteva secole exclusiv persoanele din clasele favorizate social aveau acces la aceste minunate flori. O dată cu asta, bujorul este asociat și cu noblețe, rafinament și educație, care vin la pachet cu statutul social privilegiat.

De altfel, un buchet de bujori este și un simbol al prieteniei, frumuseții și norocului, deci aceste flori sunt și versatile în ciuda faptului că ele sunt asociate cel mai des cu relațiile de cuplu.

Un buchet cu bujori albi pe de altă parte, poartă cu totul altă semnificație – înseamnă părere de rău, regret și sunt niște flori care te ajută fie să îți ceri iertare față de o persoană dragă ție, fie să-ți arăți mulțumirea față de cineva care te susține necondiționat. Sunt niște flori foarte versatile și pot fi scoase cu ușurință din semnificațiile atribuite clasic și transformate într-un cadou deosebit pentru o persoană dragă ție.

Un buchet de bujori mixt, care conține și flori albe dar și flori roz, este o oportunitate minunată de a oferi cuiva un dar simbolic complet – urări de bine, de noroc, de mulțumire și, desigur, în situația în care ai greșit cu ceva, un fel inedit de a-ți cere iertare față de o persoană la care ții și care înseamnă foarte mult pentru tine.

Finețea incontestabilă și mirosul proaspăt aromat pe care îl aduce un buchet cu bujori este o bucurie inedită în prag de vară – sfârșitul primăverii reprezintă calendaristic o oportunitate extraordinară pentru a alege florile drept cadou, iar în restul anului bujorii amintesc cu drag de momentele frumoase petrecute în luna mai, când zilele sunt lungi, nopțile sunt ușor răcoroase și timpul pare că este infinit.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Informații suplimentare

Dimensiune

SMALL, STANDARD, PREMIUM

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de Bujori”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *