Back

Buchet de Flori Albe – Dublin

210 lei

Spring Perfection

Florile albe sugereaza eleganta si puritate. Daruieste-i acest buchet menit sa ii faca ziua perfecta si sa aprecieze frumusetea gestului tau.

Ce contine un buchet de flori albe – Dublin?

Un buchet de flori albe contine: 4 astrantia alba, 7 trandafiri albi, 2 miniroze albe, 5 lalele albe, eucalipt baby blue.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  400 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Buchet de flori Albe – Dublin


NOTA: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Aşezaţi florile departe de surse de căldură sau de lumină. Tăiaţi periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfeca) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Albul este cu siguranță una dintre cele mai pure culori, care ne ajută de fiecare dată să arătăm noblețe, intenții serioase, curățenie sufletească și, de ce nu, eleganță. Am gândit acest buchet de flori albe ca un cadou cu care să ieși în evidență de fiecare dată când se ivește o ocazie în care trebuie să te prezinți impecabil și să impresionezi printr-o alegere clasică, mereu în trend.

Fără să fie în vreun fel ostentativ și fără să creeze un contrast cromatic puternic, acest buchet este ideal pentru ocaziile elegante, în care trebuie să te prezinți într-o manieră rafinată față de o persoană rafinată.

Persoana care primește aceste flori poate fi oricine. De la prietena ta căreia vrei să-i aduci aminte de dragostea pură dintre voi, la ocaziile elegante unde participi la un eveniment și îți dorești să te ridici la nivelul așteptărilor, orice oportunitat este perfectă pentru ca acest buchet de flori albe să lase o impresie puternică.

Desigur, îl putem recomanda și pentru aniversări – știm foarte bine că bucuria și lumina unui buchet de flori albe reușește să însenineze ziua oricui. Dar putem să-l recomandăm și pentru nunți sau ocazii festive, unde dorești să sărbătorești fie o realizare a cuiva, fie un moment special și pur.

Albul simbolizează în primul rând deschidere spirituală și bucuria de a vedea pe cineva într-un moment fericit și de a lua parte la clipele importante din viața unei persoane dragi. Cu acest gând am creat acest buchet de flori albe și cu intenția de a te ajuta să te ridici în mod natural și prietenos la nivelul așteptărilor sociale într-o situație care impune eleganță și rafinament.

În același timp, un buchet de flori albe este un cadou versatil. El este atenția perfectă pe care să i-o dăruiești persoanei iubite pentru a scoate în evidență importanța ei în viața ta. Este un pretext frumos, bazat pe simplitate și rafinament, cu care să-i înseninezi ziua și să o faci să-și amintească de toate momentele frumoase pe care le petreceți împreună. Sigur că nici o relație nu este la fel, dar un buchet de flori albe reprezintă același angajament – față de puritate, față de adevăr, față de apropierea dintre voi.

Credem că dragostea este mai presus de vorbe, că stă în fapte și gesturi pe care le facem în fiecare zi pentru persoanele importante din viața noastră.

În acest caz, un buchet de flori albe este cadoul perfect cu care să ieșiți din monotonie și din rutina fiecărei zile și să vă amintiți cât de mult iubiți momentele pe care le petreceți împreună – amintiri în devenire sunt clipele de care vă bucurați unul împreună cu celălalt, iar acest buchet de flori albe nu face altceva decât să celebreze iubirea în cea mai pură formă a ei.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de Flori Albe – Dublin”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *