Back

Buchet de Flori de Primavara – Berlin

190 lei

Spring Perfection

Un buchet de flori de primavara parfumat, foarte rezistent și menit să o binedispună. Dăruiește-l și EA va radia!

Ce contine un buchet de flori de primavara?

Buchetul conține: 17 frezii colorate, 3 zambile, 3 dianthus si eucalipt

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

NOTĂ buchet de flori de primăvară: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE buchet de flori de primăvară: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE buchet de flori de primăvară: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Primăvara nu este doar un sezon al bucuriei față de faptul că natura învie și își reia ciclul de înflorire pe care atât de mult l-am așteptat toată iarna. Zilele sunt însorite și mai lungi, plantele încep să redevină verzi și cresc pe zi ce trece. Dar, cel mai important, primăvara înseamnă pentru noi, pentru toți, bucuria unui nou început.

De aceea, am creat acest buchet de flori de primăvară cu ideea de a emula acest sentiment, această stare pozitivă a firii umane, bazată pe speranță, dorință de mai bine și vitalitate luată din fiecare clipă trăită. Credem că acest buchet de flori de primăvară este, așadar, cadoul ideal în fiecare anotimp tocmai datorită sentimentelor pe care le trezește atunci când ne gândim la simbolistica acestor flori.

Recomandăm acest cadou pentru persoana iubită din viața ta, în special dacă este o persoană optimistă, jovială și plină de energie, întotdeauna pregătită pentru următoarea provocare pe care i-o prezintă viața. Acest buchet este încununarea unui fel de a fi, care ar putea foarte bine să servească drept ideal pentru fiecare dintre noi – optimismul molipsitor, zâmbetul constant și voia bună sunt doar câteva dintre ingredientele la care doar sperăm atunci când ne gândim la idealul fericirii.

La polul opus, acest buchet de flori de primăvară poate să servească drept cadou pentru o persoană care a suferit o decepție sau un impas și care necesită o doză de voie bună și optimism în viața sa. Chiar dacă nu este în mod necesar jumătatea ta, dar este o persoană dragă ție față de care îți dorești să faci un gest simbolic plin de însemnătate, acest buchet cu flori de primăvară este cadoul ideal care să o ajute să iasă dintr-o stare negativă.

Noi credem că florile sunt o excelentă formă de terapie, ceea ce încercăm să încurajăm și prin gama foarte variată de buchete pe care le punem la dispoziție în încercarea de a mulțumi gusturile și nevoile tuturor. În același timp, credem că acest buchet este în sine o sursă necontenită de optimism, atât prin culorile pe care le are, cât și prin natura florilor, atât de specifice acestui sezon plin de pozitivitate.

Freziile sunt niște flori spectaculoase, care merg excelent și fără a fi combinate cu alte flori pentru a transmite vitalitate. Însă în combinația cu zambile, eucalipt și dianthus, ele ies în evidență și mai mult nu doar prin pata de culopar, dar și prin contrastul cu verdele crud, atât de specific primăverii.

Dacă ar trebui să asociem ideea de primăvară cu un buchet de flori de primăvară, cu siguranță ar fi acest buchet. Partea bună? Nu trebuie să fii un iubitor de flori sau un pasionat pentru a observa această asociere, ea este foarte evidentă atât din explozia cromatică, dar și prin texturile diferite care trimit cu gândul la nou, la fresh.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de Flori de Primavara – Berlin”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *