Back

Buchet de Flori de Primavara – Dubai

200 lei

Spring Perfection

Un buchet de flori de primavara elegant, cu flori albe, parfumate, asortate cu o panglică metalică. Dăruiește-l cu incredere, EA va fi impresionată!

Ce contine un buchet de flori de primavara Dubai?

Buchetul conține: 2 zambile, 5 Veronica, 3 ranunculus, 5 frezii, 5 lalele, eucalipt

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

NOTĂ buchet de flori de primăvară: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE buchet de flori de primăvară: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine. în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE buchet de flori de primăvară: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Primăvara este un sezon al învierii plantelor, al regenerării și transformării, al înfrumusețării. Este anotimpul cel mai plin de speranță, optimism și gânduri de bine, care vine împreună cu o doză reînnoită de energie. De la zilele din ce în ce mai lungi, la natura care reînvie și se transformă complet în aceste trei luni de zile, la frumusețea și parfumurile naturale care ne înconjoară, primăvara este sezonul speranței.

De aceea, am creat acest buchet de flori de primăvară – un elogiu adus zilelor calde și nopților blânde, un elogiu adus prospețimii și verdelui care transformă natura într-un mediu prietenos. La nivel cromatic, am optat pentru o variantă minimalistă, de impact, care se pretează mai degrabă pentru ocazii elegante și rafinate. În locul verdelui crud, am folosit o nuanță pastelată, care augmentează albul prin trimiterea la lux și rafinament.

Un buchet de flori de primăvară conține zambile. Ele sunt florile vedetă ale primăverii, simbolizând de unele singure afecțiune, bunătate, fidelitate și constanță a sentimentelor de iubire, dar și tandrețe sau amabilitate. Sunt perfecte pentru orice ocazie în care dorești să mulțumești cuiva sau să-ți exprimi recunoștința față de o persoană sau un eveniment. Specific, zambila albă duce cu gândul la afecțiune și echilibru.

Florile sunt cel mai adesea niște mesageri ai sentimentelor noastre, iar floarea de veronica simbolizează în primul rând fidelitate. Ea este astfel o floare perfectă atât în relația de cuplu, cât și atunci când vrei să transmiți gândul fidelității într-un context social sau profesional. De asemenea, alături de florile de lalea, sunt flori care te ajută să îți ceri iertare sau să îți prezinți mulțumirea față de o persoană dragă ție.

Freziile sunt recunoscute pentru aromele lor citrice, lemnoase, răcoritoare și pentru puterea pe care o aduc unui buchet de flori. Ele nu sunt doar pregnante vizual, ci și aromatic, reprezentând unele dintre cele mai recognoscibile mirosuri florale.

Noi credem că florile sunt o excelentă formă de terapie, ceea ce încercăm să încurajăm și prin gama foarte variată de buchete pe care le punem la dispoziție în încercarea de a mulțumi gusturile și nevoile tuturor. În același timp, credem că acest buchet este în sine o sursă necontenită de optimism, atât prin culorile pe care le are, cât și prin natura florilor, atât de specifice acestui sezon plin de pozitivitate.

Recomandăm acest buchet de flori de primăvară pentru situațiile în care dorești să feliciți, să mulțumești sau să îți reînnoiești gândurile pozitive față de o persoană importantă din viața ta, indiferent dacă este vorba despre persoana iubită sau o persoană apropiată, dragă ție.

Ambalajul în care vine acest buchet de flori de primăvară este însoțit de o panglică metalică, pe care am inclus-o în acest aranjament în încercarea de a eleva și mai mult rafinamentul acestui buchet.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de Flori de Primavara – Dubai”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *