Back

Buchet de Flori Galbene de Vara – Freedom

220 lei550 lei

Summer Collection

Un buchet vibrant si proaspat, ca o dimineata de vara. Perfect pentru cei care iubesc aventura, culorile si natura.

Ce contine un buchet de flori galbene de vara Freedom?

PREMIUM 550 lei
7 Eustoma, 7 Craspedia, 11 Lalele, 11 Trandafiri, 11 Solidago, 15 Alstroemeria

STANDARD 350 lei
5 Eustoma, 5 Craspedia, 5 Lalele, 5 Trandafiri, 7 Solidago, 11 Alstroemeria

SMALL 220 lei
3 Eustoma, 3 Craspedia, 3 Lalele, 3 Trandafiri, 5 Solidago, 7 Alstroemeria

Golește

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

SKU: LVR20 Categorii: ,

Descriere

Buchet de Flori Galbene de Vară – Freedom

NOTĂ buchet de flori galbene de vară: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE buchet de flori galbene de vară: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine. în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE buchet de flori galbene de vară: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Vara este sezonul cel mai colorat, mai plin de viață și de căldură din tot anul calendaristic. Din acest motiv, ne-am dorit să creăm o experiență ca un cadou de vară, ca o briză răcoroasă într-o mare de căldură și verdeață. Astfel, am creat acest buchet de flori, ca un elogiu adus acestui sezon cald, când culorile predominante sunt vii, vibrante și foarte puternice.

Am ales să punem culoarea galbenă în centrul acestei experiențe pentru a ne aminti de soarele puternic și de momentele petrecute alături de persoanele dragi din viața noastră. Acest buchet de flori galbene de vară este o vitamină de prospețime și frumusețe care poate fi dăruită atât în plin sezon, cât și în afara lui.

În timpul verii, acest buchet complementează anotimpul de afară și vine ca o sursă de lumină în interiorul casei persoanei dragi ție pe care dorești să o surprinzi cu acest cadou magnific. Indiferent dacă e vorba despre o zi de naștere, o aniversare sau un moment pe care îl celebrezi alături de persoanele importante din viața ta, acest buchet este o formă de a celebra și vara o dată cu motivul bucuriei voastre.

În extra sezon, este o rememorare a momentelor frumoase petrecute în timpul verii. Dacă de exemplu decizi să îl oferi persoanei iubite, este un testament față de amintirile pe care le-ați construit împreună în timpul sezonului cald.

Dacă îl oferi unei prietene sau unei persoane mai puțin apropiate, el capătă sensul rememorării momentelor pozitive. Acest buchet de flori galbene de vară este un cadou extraordinar pentru o persoană care necesită mai multă pozitivitate, energie și vitalitate în viața sa. Culorile vibrante creează o impresie foarte puternică.

Pentru că știm că florile sunt un terapeut excelent, recomandăm acest buchet și persoanelor care nu se bucură de iarnă așa cum se bucură de sezonul cald, ca o invitație la a se pregăti pentru momentele minunate pe care le vor petrece alături de cei dragi în vara care urmează.

Acest deliciu floral este o frumusețe pe care o femeie care trăiește în comuniune cu energia ei feminină o va aprecia negreșit – un buchet cu flori galbene de vară este cu adevărat o atenție care impresionează și iese din cotidian. Prospețime este primul lucru la care ne gândim atunci când ne uităm la acest buchet cu flori galbene de vară – este încununarea frumuseții naturale într-o combinație efervescentă cromatic și cu o direcție cromatică irezistibilă.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Informații suplimentare

Dimensiune

PREMIUM, SMALL, STANDARD

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de Flori Galbene de Vara – Freedom”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *