Back

Buchet de Flori Mov – Tenderness

290 lei

Gift Collection

Un buchet de flori mov Tenderness imbina 6 flori parfumante si elegante in nuante de mov, cu accente elegante, toate concentrate intr-un buchet special, potrivit oricarei ocazii.

Ce contine un buchet de flori mov?

Buchetul contine: 4 trandafiri, 5 frezii, 3 orhidee vanda, 5 zambile, 3 miniroze, 5 ruscus, champagne, punga, ambalaj si panglica.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

NOTĂ buchet de flori mov: În poză este prezentat buchetul PREMIUM. Cu cât buchetul este comandat mai din timp, cu atât va fi mai asemanator cu modelul din poză. Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE buchet de flori mov: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE buchet de flori mov: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Așa cum nu toate sentimentele sunt la fel, nici toate cadourile nu sunt la fel. Acest buchet este o încununare a spirtului liber, a capacității de a fi unic într-un fel ușor ieșit din comun. Este un buchet inspirat de persoanele care nu sunt neapărat rebele, dar care reușesc să se remarce printr-un fel propriu de a fi și de a vedea lucrurile.

Spre deosebire însă de alte buchete pe care le-am gândit, acesta este făcut să celebreze nu doar spiritul liber și viața neconvențională după valori proprii. Este un buchet care încununează și frumusețea de a aspira la idealuri clasice, de a înțelege eleganța și rigorile pe care le are rafinamentul.

Acest buchet este o dovadă foarte expresivă de afecțiune și respect, atât față de persoana în cauză cât și față de inspirația pe care această persoană o aduce în viața ta. Recomandăm să dăruiești acest buchet unei femei pe care o respecți și o apreciezi profund pentru calitățile sale extraordinare, în special intuițiea și înțelepciunea cu care tratează orice situație.

Un buchet de flori mov este așadar și un moment în care celebrăm eleganța. Un buchet de flori mov Tenderness este atât vibrant, cât și elegant. Este ieșit din comun, fără să trădeze standardele clasice de frumusețe și, mai ales, se ridică la înălțimea așteptărilor celor mai rafinate și mai specifice dintre gusturi. Numărul mare de tipuri de flori pentru care am optat este o dovadă de diversitate și de apreciere a acesteia.

Ambalajul pe care am ales să-l folosim pentru acest buchet de flori este, la rândul său, un tribut adus principiilor clasice de combinații cromatice și valorilor nobile. Negrul permite crearea unui contrast foarte puternic care, la rândul său, pune în valoare fiecare floare din acest buchet.

Ne-am dorit ca acest cadou să fie ideal pentru persoanele care, deși crescute într-un stil inegalabil și cu gusturi foarte elevate, știu să aprecieze inovația și frumusețea faptului de a fi ieșit din comun.

Cu siguranță o încântare a tuturor simțurilor este cea mai potrivită descriere a acestui buchet de flori mov – este atât inspirat cromatic și foarte dichisit ca aranjament, cât și de un parfum memorabil. Este cadoul ideal pentru o persoană dragă ție pe care dorești cu siguranță să o impresionezi cu ceva ieșit din cotidian.

Te rugăm, de asemenea, să folosești rubrica de mențiuni pentru absolut orice dorință de personalizare a comenzii unui buchet de flori mov. Pentru că suntem dedicații ideii de a te ajuta să găsești cadoul perfect pentru persoana care îl va primi, suntem dispuși și să te ajutăm cu personalizarea și accesorizarea acestuia în limita posibilităților stocului nostru la momentul respectiv.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de Flori Mov – Tenderness”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *