Back

Buchet de Flori Roz si Alb – CANDY

390 lei

Gift Collection

Un superb buchet de flori in nuante de roz si alb ce poate fi cadoul perfect pentru EA. Ofera acest cadou incantator, cu orice ocazie!

Ce contine un buchet de flori roz si alb?

Buchetul contine: 1 hortensie, 7 trandafiri, 3 zambile, 7 hypericum, 4 miniroze, 3 garoafe, 4 eustoma, eucalipt cinerea, punga, ambalaj si panglica.

 

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

NOTĂ buchet de flori roz și alb: În poză este prezentat buchetul PREMIUM. Cu cât buchetul este comandat mai din timp, cu atât va fi mai asemanator cu modelul din poză. Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE buchet de flori roz și alb: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE buchet de flori roz și alb: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Motivul pentru care acest buchet de flori roz și alb este o alegere clasică este că niciodată nu dezamăgește. La fel ca orice altă expresie a clasicismului, el nici nu poate deveni învechit sau desuet, ci își găsește locul în grădina sau vaza pasionaților, fiind de o frumusețe atemporală. Este simbolul incontestabil al îndrăgostiților și a reușit să supraviețuiască istoriei tocmai prin însemnătatea foarte puternică pe care o are pentru persoana care îl va primi.

Acest cadou simbolizează luxul, lucru care este evident și din metoda de ambalare a acestui cadou cu adevărat special. Fără să necesite altceva, acesta este cadoul perfect.

Este un buchet plin de culoare, în care domnește rozul în diferite nuanțe și care este gândit în așa fel încât să impresioneze persoana iubită. Este un cadou jucăuș și jovial, care nu se îndepărtează foarte mult de la alegerile clasice, dar le redefinește într-un mix cromatic de neuitat.

Alegerea acestui buchet de flori roz și alb este, de fapt, alegerea de a înfățișa iubirea așa cum este ea și de a îi oferi o expresie. În cutia rotundă, această floare este prezentată într-un ambalaj calitativ și care îi scoate în evidență trăsăturile, potențând frumusețea naturală a acestei flori.

Acest buchet de flori roz și alb surprinde prin luxurianța bogăției florale și prin mireasma inconfundabilă, cu care va impresiona întotdeauna, indiferent dacă este vorba despre o relație profesională sau una personală. El este recomandat pentru ocazii speciale și pentru momente cu adevărat deosebite, pentru a rămâne întipărit în memoria destinatarului acestui buchet.

Printr-un buchet de flori roz și alb tu vei surprinde exact natura iubirii în cea mai pură formă a ei – faptul că nu există o singură dragoste, există o infinitate de momente alături de persoana iubită, în care simțurile tale explodează în cele mai diferite feluri cu putință. Recomandăm acest buchet de flori roz și alb pentru persoanele care sunt foarte sigure pe relația lor, care vor să transmită iubire infinită, răbdare de aur și pasiune eternă.

Considerăm că acest buchet înseamnă grație și înseamnă frumusețe. Înseamnă puritate și jovialitate, dar este în același timp cadoul perfect pentru o relație de cuplu. Chiar dacă în mod clasic roșul este asociat dragostei, rozul înseamnă tinerețe, speranță și bucuria de a petrece fiecare moment alături de persoana iubită ca și cum ar fi primul. Este frumusețea noutății și a purității și o dovadă implacabilă de iubire sinceră pe care i-o porți celei mai importante persoane din viața ta în fiecare zi.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de Flori Roz si Alb – CANDY”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *