Back

Buchet de Flori Superb – Summer Love

280 lei750 lei

Summer Collection

Pastelat si diafan, un buchet de flori superb, ideal pentru sufletul ei. Cu siguranta va ramane mult timp impresionata si incantata de acest buchet.

Ce contine un buchet de flori superb – Summer Love?

PREMIUM 750 lei
6 Hortensii, 7 Ozothamnus, 8 Astilbe, 7 Trandafiri, 7 Miniroze, 7 Dianthus, 7 Bujori

STANDARD 450 lei
3 Hortensii, 4 Ozothamnus, 5 Astilbe, 5 Trandafiri, 4 Miniroze, 5 Dianthus, 4 Bujori

SMALL 280 lei
2 Hortensii, 3 Ozothamnus, 3 Astilbe, 3 Trandafiri, 3 Miniroze, 3 Dianthus, 3 Bujori

Golește

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  400 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

NOTĂ buchet de flori superb: În poză este prezentat buchetul PREMIUM. Cu cât buchetul este comandat mai din timp, cu atât va fi mai asemanator cu modelul din poză. Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE buchet de flori superb: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE buchet de flori superb: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Pastelat și diafan, buchetul este ideal pentru sufletul ei. Cu siguranță va rămâne mult timp impresionată și încântată de acest buchet de flori superb.

Am recomanda un aranjament de flori superb în relațiile de cuplu, în momentele joviale și jucăușe din această relație – atunci când vrei să faci o surpriză, într-o situație memorabilă sau într-un moment special care aduce veselie în viața voastră. Un buchet de flori superb transmite, cel mai adesea, gânduri de afirmare și intenții pozitive inclusiv în relațiile de cuplu, fără să fie neapărat un cadou seducător. Este un aranjament care transmite profunzime, trăinicie și dovada unei relații pure.

Prin acest buchet cu flori superb reușești să transmiți și să evoci cele mai intense și mai prețioase sentimente, este un aranjament cu totul deosebit. Pe lângă simbolistica perfectă pentru o relație de cuplu, acest buchet este un cadou luxos, care evocă un stil „old money”, dar în același timp este etern elegant fără să fie ostentativ. Dacă trandafirii sunt de obicei cei preferați de cupluri, noi îți propunem prin acest aranjament o ușoară deviere de la clasicul cadou prin îmbrățișarea unei nuanțe noi.

Se numește astfel pentru că acest buchet este o evocare a iubirii de vară, a acelor sentimente pure și simple care se transformă ulterior în relații serioase de iubire profundă între cei doi parteneri. Din acest motiv, al evocării, este un cadou extraordinar pentru aniversarea voastră, dar și pentru celelalte momente în care vreți să vă bucurați unul de compania celuilalt și să celebrați faptul că relația voastră este atât de fericită.

Acest buchet de flori superb pare a fi fost scris de Jane Austen, tocmai datorită faptului că aranjamentul cromatic este unul pastelat, fin și sidefat, care nu duce cu gândul la vulgaritate, ci mai degrabă la o iubire pură și sinceră și la bucuria pe care această relație o aduce în viața voastră atât de cuplu, cât și indvidual.

Asortamentul foarte mare de flori este unul dintre motivele pentru care acest buchet de flori superb este cu adevărat ieșit din comun – toate aceste flori sunt însă conectate strâns prin simbolisticile fiecăreia dintre ele la sentimentul de iubire romantică și de relație de cuplu.

Pentru că ne dorim ca fiecare cadou pe care îl faci să fie și perfect, îți recomandăm să accesorizezi acest buchet cu o sticlă de spumant fin sau de prosecco, ori cu o cutie de praline care să o facă să se simtă foarte specială și iubită.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Informații suplimentare

Dimensiune

PREMIUM, SMALL, STANDARD

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de Flori Superb – Summer Love”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *