Back

Buchet de Frezii Colorate

150 lei500 lei

Everyday Collection

Un buchet de frezii colorate, de tip bunch, simplu si parfumat

Un buchet de frezii colorate SMALL contine: 15 frezii, ambalaj si panglica.
Un buchet de frezii colorate STANDARD contine: 25 frezii, ambalaj si panglica.
Un buchet de frezii colorate PREMIUM contine: 51 frezii, ambalaj si panglica.

NOTA: In poza este prezentat buchetul STANDARD.

Golește

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

NOTĂ buchet de frezii colorate: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.
FELICITARE buchet de frezii colorate: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.
ÎNGRIJIRE buchet de frezii colorate: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Florile sunt o grădină a sufletului, gata mereu să transpună pe oricine într-o stare mentală pozitivă, cu gânduri de bine și cu un pic mai mult optimism. Indiferent de tipul de buchet de flori pe care îl faci cadou, este întotdeauna o idee înțeleaptă să folosești aceste minuni naturale pentru a îmbunătăți ziua cuiva și a o face memorabilă.

Desigur, dintre toate florile, freziile chiar au locul lor special în lumea pasionaților. Ele sunt remarcabile vizual, efervescente și ușor recognoscibile datorită aromelor lor citrice. Sunt floral-lemnoase ca parfum, dar au o nuanță răcoritoare care le face cadoul perfect.

Desigur, freziile sunt minunate pentru prieteni și pentru celebrarea relațiilor platonice. Ele sunt niște flori extraordinar de versatile, motiv pentru care sunt foarte recomandate atunci când un prieten apropiat se bucură de un moment special în viața sa. Ele pot fi dăruite și bărbaților, nu doar femeilor, datorită acestei simbolistici versatile și prietenoase pe care o poartă. Dacă ai așadar pe cineva apropiat care trece printr-un moment care merită celebrat, un buchet de frezii colorate este o idee excepțională pentru a vă bucura împreună de acest moment.

Asta nu înseamnă însă că freziile nu sunt flori potrivite pentru relația de cuplu. Tocmai pentru că au un mesaj atât de versatil, ele sunt ideale în orice circumstanță, iar persoana iubită cu siguranță se va bucura să vadă acest gest făcut de tine. În același timp, recomandăm un buchet de frezii colorate mai degrabă pentru a scăpa de monotonia zilelor obișnuite decât pentru a sărbători un moment cu adevărat special, precum o aniversare, din cauză că freziile sunt niște flori care se pretează foarte bine pe contexte relativ casual.

Fiind atât de colorat și luminos, acest buchet este ideal pe tot parcursul anului, dar cu siguranță are un impact mult mai mare în timpul sezonului rece, atunci când culorile vii și vibrante de vara nu se regăsesc în natură, ceea ce creează un contrast foarte puternic și binevenit.

Freziile sunt foarte viu colorate și diverse ca paletă cromatică, motiv pentru care un buchet de frezii colorate este cu adevărat un statement față de gusturile tale desăvârșite, mai ales în contextul unor evenimente fericite care merită celebrarea și atenția ta.

Desigur, pentru că angajamentul nostru este să te ajutăm să creezi cadoul perfect, îți recomandăm să combini acest buchet de frezii colorate fie cu un spumant fin, fie cu o sticlă de prosecco, fie chiar cu niște praline atent alese după gusturile persoanei care va primi acest cadou. De asemenea, dacă dorești să faci orice personalizare acestui buchet, te rugăm să specifici în rubrica mențiuni, iar noi te vom ajuta în limita disponibilității stocului, pentru ca tu să faci o impresie memorabilă cu fiecare ocazie.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Informații suplimentare

Dimensiune

PREMIUM, SMALL, STANDARD

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de Frezii Colorate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *