Buchet de Iarna – Winter Delight

420 lei

Winter Collection

Ce contine un buchet de iarna – Winter Delight?

Buchetul contine: 9 trandafiri albi, 1 hortensie, 4 craspedia, 9 cupe bumbac, 3 fructificatii eucalipt, 3 brunia, 6 conuri, 4 scortisoara, pin, eucalipt cinerea.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  400 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Buchet de Iarnă – Winter Delight

NOTĂ buchet de iarnă: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE buchet de iarnă: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE buchet de iarnă: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Acest buchet de iarnă conține trandafiri albi – o dovadă de iubire pură, care aduce bucurie pe Pământ de milioane de ani. Trandafirii sunt florile clasice cu care să arăți sentimente de dragoste, atât într-o relație, cât și față de persoanele foarte apropiate din viața ta. Motivul pentru care am ales să includem trandafiri albi în acest buchet alb de flori este simbolistica lor de aducători de pace, armonie și speranță.

Tot parte din acest buchet de iarnă găsești hortensii. Hortensiile simbolizează emoții sincere, recunoștință și înțelegere deplină față de persoana care le primește, dar și față de nevoile și valorile acesteia. Hortensia albă în mod specific este asociată și cu mândria și vanitatea, asumate și în proporții încântătoare.

Iarna, pentru că e mai statică și asociată mai degrabă cu momente liniștite, este un prilej foarte oportun pentru un gest rafinat, dar care transmite vitalitate și bucurie. Indiferent dacă ești recunoscător, bucuros pentru că ai primit o veste bună pe care vrei s-o împarți cu o persoană dragă sau dacă pur și simplu dorești să faci un gest memorabil, un buchet de iarnă este gestul perfect nu doar în preajma sărbătorilor, ci pe toată perioada acestui anotimp.

Un buchet de iarnă este cadoul perfect pentru o relație profesională sau de prietenie. Este, de asemenea, o dovadă de puritate și suflet ușor. Despre flori se spune adesea că sunt poeziile pământului sau bjuteriile ascunse ale lui. În acest caz, metafora se aplică aproape literal. Sut gingașe, fine și cel mai adesea sunt alegerea ideală pentru orice situație în care vrei să transmiți liniște, bunătate, puritate și intenții oneste.

Dar pentru că este despre iarnă, iar iarna este un anotimp cu semnificații aparte, este important să menționăm faptul că am gândit acest ambalaj în așa manieră încât să poată fi sufcient de versatil și în același timp să nu facă notă discordantă cu nici un fel de ambalaj de cadou. Am optat astfel pentru culorile clasice – verde, alb și auriu, care să te ajute să menții un look elegant al acestui buchet, fără ca acesta să fie însă în vreun fel strident sau ostentativ.

Știm cât de magică este această perioadă, cea a sărbătorilor de iarnă, motiv pentru care ne-am dorit să creăm un buchet de iarnă, care să te aducă și mai aproape de atmosfera de poveste pe care ne-o dorim fiecare acasă. Nu există iarnă fără simboluri specifice care să arate ca în povești și în jurul cărora să nu ne creăm cele mai sensibile și prețioase amintiri, motiv pentru care îți propunem un buchet de iarnă care să te ajute să te bucuri de sărbători nestingherit împreună cu cei dragi.

Eucaliptul, pinul, conurile și celelalte elemente ornamentale sunt aranjate în așa fel încât acest buchet de iarnă să mențină o apariție clasică și să constituie un cadou rafinat pe care să îl faci fie persoanei iubite, fie celor dragi ție.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de Iarna – Winter Delight”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *