Buchet de Lalele Albe

170 lei370 lei

Everyday Collection

Ce contine un buchet de lalele albe?

Buchetul SMALL contine: 19 lalele, ambalaj si panglica.
Buchetul STANDARD contine: 35 lalele, ambalaj si panglica.
Buchetul PREMIUM contine: 51 lalele, ambalaj si panglica.

 

Golește

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Buchet de lalele albe

Pentru iubitoarele de lalele, buchetul tip bunch este preferatul tuturor.

NOTĂ: În poză este prezentat buchetul STANDARD. Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.
FELICITARE: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.
ÎNGRIJIRE: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Lalelele albe sunt o modalitate excelentă de a spune „Îmi pare rău” sau „Condoleanțe” și sunt o floare populară văzută în timpul serviciilor de înmormântare. Cu toate acestea, ele reprezintă, de asemenea, puritatea, onoarea și sfințenia, făcându-le un dar iubit pentru cineva care sărbătorește o piatră de hotar religioasă, cum ar fi o cununie sau un botez, ceea ce face ca un buchet de lalele albe să fie un cadou super versatil.

Lalelele sunt cel mai frecvent asociate cu dragostea impecabilă și intensă. Un buchet de lalele albe este fost asociat cu conceptul de dragoste, deoarece sunt o floare tradițională care a fost prețuită de oameni de ani de zile. Sunt cadoul perfect pe care să-l oferi partenerului, copiilor, părinților sau fraților, sau oricui altcineva pentru care ai o afecțiune puternică și neclintită. De aceea, un buchet de lalele albe este un cadou extraordinar în orice circumstanță.

Lalelele simbolizează renașterea deoarece înfloresc la începutul primăverii. Un buchet de lalele ar fi un cadou perfect dacă cunoști pe cineva care trece prin unele schimbări în viață, acceptând noi aventuri și provocări sau care a primit cu plăcere o vestea unui nou membru în familie. Un buchet de lalele albe este un cadou foarte special, atât datorită faptului că înfloresc primăvara, cât și datorită frumuseții care le-a consacrat și le-a făcut să fie parte dintre cele mai cunoscute și mai des dăruite flori.

Lalelele nu sunt însă doar ceea ce par a fi, ele au o istorie foarte lungă și tumultoasă, plină de povești. Se spune că ele au cauzat prima criză economică după înțelesul modern al cuvântului, undeva în jurul anului 1600, mult înainte de Wall Street. Negustorii cumpărau un buchet de lalele și îl vindeau cu un preț mai mare, iar fenomenul era atât de popular încât a cauzat prima bulă economică.

Un avantaj pragmatic pentru care să oferi cuiva un buchet de lalele albe este faptul că sunt niște flori care rezistă foarte bine într-o vază cu apă, ba chiar pentru primele 3 până la 7 zile ele vor continua să crească în vază. Ele sunt un fenomen internațional, motiv pentru care sunt în topul preferințelor până în ziua de zi. Ba chiar Olanda este țara în care lalelele (floarea națională) au propria lor sărbătoare și propriile festivaluri dedicate.

Dacă te întrebi de ce oamenii iubesc lalelele atât de mult, motivele sunt diverse. În primul rând laleaua este una dintre florile care vor trece de la un mic mugure la o floare în toată fire complet peste noapte. Petalele mătăsoase sunt cu siguranță un motiv în plus și au adesea efectul de a crea pace și liniște în jurul lor datorită frumuseții și texturii ieșite din comun.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Informații suplimentare

Dimensiune

SMALL, STANDARD, PREMIUM

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de Lalele Albe”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *