Back

Buchet de Lalele si Eucalipt – Amsterdam

300 lei

Spring Perfection

Ce contine un buchet de lalele si eucalipt?

Buchetul conține: 35 lalele si eucalipt

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Buchet de Lalele și Eucalipt – Amsterdam

Buchetul cu lalele multicolore, alegerea perfectă pentru orice ocazie.


NOTĂ buchet de lalele și eucalipt: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE buchet de lalele și eucalipt: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE buchet de lalele și eucalipt: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Aşezaţi florile departe de surse de căldură sau de lumină. Tăiaţi periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfeca) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Lalelele simbolizează renașterea deoarece înfloresc la începutul primăverii. Un buchet de lalele și eucalipt este un cadou foarte special, atât datorită faptului că înfloresc primăvara, cât și datorită frumuseții care le-a consacrat și le-a făcut să fie parte dintre cele mai cunoscute și mai des dăruite flori.

Lalelele nu sunt însă doar ceea ce par a fi, ele au o istorie foarte lungă și tumultoasă, plină de povești. Se spune că ele au cauzat prima criză economică după înțelesul modern al cuvântului, undeva în jurul anului 1600, mult înainte de Wall Street. Negustorii cumpărau un buchet de lalele și îl vindeau cu un preț mai mare, iar fenomenul era atât de popular încât a cauzat prima bulă economică.

Lalelele simbolizează inocența și puritatea, emană un parfum special, însă nu foarte puternic și oferă un efect vizual aparte, mai ales atunci când sunt așezate într-un buchet armonios. Mai mult, acestea se găsesc într-o varietate largă de culori, de la nuanțe pastelate de roz sau mov, până la nuanțe vibrante de galben, roșu, fuchsia. Un buchet de lalele și eucalipt este un cadou cu adevărat special, datorită combinației exotice, dar care complementează perfect atât cromatica, cât și parfumul buchetului.

Pentru că florile de lalea sunt în general foarte colorate și acoperă un spectru cromatic foarte bogat, am decis să adăugăm în acest buchet de lalele și eucalipt, care să potențeze coloritul florilor și să creeze un contrast puternic care să le pună cu adevărat în valoare.

Considerăm că acest buchet bogat păstrează însă și sentimentul natural pe care îl oferă lalelele în mediul lor, motiv pentru care am ales ca planta cu care să suplimentăm acest buchet să fie chiar eucaliptul – inclusiv datorită faptului că verdele de eucalipt este unul mai temperat, care va ajuta și verdele mai crud al frunzelor de lalea să creeze un stil coerent.

Am ales să păstrăm ambalajul acestui buchet de lalele și eucalipt într-o notă cât mai naturală, cât mai potrivită acestor flori. Alături de o sticlă de prosecco sau de o cutie de ciocolată premium, un buchet de lalele reprezintă cea mai inspirată atenție. Ambalajul este, așadar, o cutie discretă cu o panglică frez, care ajută să păstreze lalelele ca punctul principal de interes din punct de vedere vizual. Dacă ar fi o compoziție artistică, lalelele ar fi petele de culoare care dau viață acestei opere de artă fără îndoială.

Fără îndoială că există și alte plante cu care florile de lalea pot să fie alăturate, dar ne-am gândit ca acest contrast să reducă din puterea pe care o are verdele frunzelor și să redea din culoarea și vibrația cromatică a florilor, transformându-le practic pe ele din punct de vedere vizual în punctele de contrast, pentru care verdele servește drept imagine de fond.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de Lalele si Eucalipt – Amsterdam”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *