Buchet de Trandafiri Colorati

220 lei800 lei

Everyday Collection

Un buchet de trandafiri colorati, absolut incantator, potrivit oricarei ocazii. Este buchetul care o va face sa zambeasca!

Ce contine un buchet de trandafiri colorati?

Buchetul SMALL contine: 15 trandafiri, ambalaj si panglica.
Buchetul STANDARD contine: 35 trandafiri, ambalaj si panglica.
Buchetul PREMIUM contine: 75 trandafiri, ambalaj si panglica.

NOTA: In poza este prezentat buchetul STANDARD.

Golește

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

NOTĂ buchet de trandafiri colorați: Un mix de trandafiri colorați, absolut încântător, potrivit oricărei ocazii. Este buchetul care o va face sa zâmbească! Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE buchet de trandafiri colorați: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE buchet de trandafiri colorați: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Experimentele florale sunt un cadou surprinzător și o idee extraordinară pentru a ieși tu și pentru a scoate o persoană dragă ție din monotonia fiecărei zile. Orice femeie se bucură onest să vadă flori și, dacă este un pic îndrăzneață cu o personalitate colorată și puternică, se va bucura să vadă și acest buchet de trandafiri colorați perfect pentru fiecare zi.

Elemente diferite, culori și texturi puternice și care dau senzația de bogăție senzorială sunt perfecte pentru orice sezon, pentru a arăta frumusețea culorilor vibrante și pentru a crea o atmosferă veselă și jovială.

Poate că unul dintre cele mai revigorante momente este un cadou floral – este nu doar inspirat, dar și o doză de noutate în viața ta. Un buchet de trandafiri colorați este îmbinarea dintre extravaganța de care ai nevoie pentru a putea surprinde plăcut în fiecare ocazie și frumusețea inconfundabilă pe care florile o aduc în viața noastră.

Este un buchet plin de culoare, în care domnește rozul în diferite nuanțe și care este gândit în așa fel încât să impresioneze persoana iubită. Este un cadou jucăuș și jovial, care nu se îndepărtează foarte mult de la alegerile clasice, dar le redefinește într-un mix cromatic de neuitat. Femeile importante din viața noastră ne definesc și ne ajută să devenim persoanele care suntem. Sunt înțelepte, dar păstează mereu o notă dulce în fiecare conversație, sunt intuitive dar nu-și pierd niciodată spiritul copilăros care le face inubliabile.

Oricine este femeia fericită care va primi acest buchet de flori, ziua ei cu siguranță va fi mai veselă și mai senină. Frumusețea reală a acestui buchet de trandafiri colorați stă de fapt în faptul că sunt potriviți pentru absolut orice ocazie. Promovare la serviciu? Nemaipomeniți. O veste bună în familie? Ce fel interesant de a sărbători! Ziua unei femei dragi ție? Surprinde-o plăcut. Sau chiar simplul – nu se întâmplă nimic de-o vreme și sunteți într-o rutină? Surprinde-o cu ceva senzațional.

Motivul pentru care am gândit acest buchet atât de bogat și atât de colorat este pentru că vitalitatea pe care ne-o dau trandafirii stă în cât de vibrante sunt culorile lor și în cât de diferiți sunt ei între ei, ca flori. Este aproape o metaforă perfectă pentru femei, care la rândul lor reușesc să fie individuale și unice fără să-și propună și care te surprind în fiecare zi cu un gând ieșit din comun, cu o idee nouă sau cu o viziune diferită asupra lucrurilor.

Acest buchet cu note dulci este o încununare a parfumurilor care definesc ideea de senzualitate, fără a fi înțepătoare sau deranjante. Sunt însă niște miresme puternice care se pot foarte ușor transforma în cele mai frumoase momente, iar apoi în cele mai prețuite amintiri.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Informații suplimentare

Dimensiune

SMALL, STANDARD, PREMIUM

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de Trandafiri Colorati”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *