Back

Buchet de Trandafiri Rosii in Cutie

140 lei

Luxury Collection

Surprinde-ti persoana iubita cu un cadou special si cu stil, pe care nu il va uita prea curand.

Alege un buchet de trandafiri rosii intr-o cutie de lux!

Culori disponibile pentru cutie: roz, alb, mov, galben, rosu

 

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  400 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Buchet de trandafiri roșii în cutie: Te rugăm să menționezi culoarea dorită în nota comenzii.

Buchet de trandafiri roșii în cutie: Diametrul cutiei: 12 cm.

Trandafirii roșii sunt simbolul implacabil al iubirii romantice. Semantica lor provine din istorie, unde pentru că erau niște flori atât de frumoase și de versatile, erau oferite doamnelor pentru a semnala intenția romantică pe care un bărbat o avea față de o femeie. Deși foarte multe lucruri s-au schimbat social din momentul în care trandafirii au devenit populari, ce a rămas este semnificația lor și asocierea cu iubirea romantică.

Dacă îți place să surprinzi persoana iubită cu câte o atenție care este în același timp elegantă, ieșită din comun, dar care nu are un preț foarte mare și care poate să facă o impresie extraordinară cu un cost redus, recomandăm acest buchet de trandafiri roșii în cutie. Cutia conție un număr de 7 trandafiri roșii. Cifra 7 este un simbol al magicului, al poveștilor și basmelor, așa cum este și dragostea voastră o iubire similară cu poveștile la care visați când erați copii.

Din acest motiv, recomandăm acest buchet de trandafiri roșii în cutie pentru momentele în care vrei să îți surprinzi plăcut persoana iubită. Nu-i așa că unul dintre cele mai frumoase lucruri care se întâmplă recurent într-o relație de dragoste este faptul că vă faceți constant surprize și aveți grijă fiecare de ziua celuilalt? Ei, acest buchet de trandafiri roșii în cutie este exact genul acela de surpriză plăcută.

Vrem să menționăm faptul că acest buchet de trandafiri roșii este parte din colecția „luxury” datorită simiplității și rafinamentului acestui buchet. Cutia în sine este un element ușor diferit față de ceea ce oferă majoritatea buchetelor, este un accesoriu care cu siguranță contribuie mult la cât de memorabil este acest cadou.

În realitate, să faci o bucurie și să înseninezi ziua persoanei iubite este un gest foarte la îndemână, de care poți să te bucuri și pe care poți să îl faci oricând. Recomandăm însă această cutie atât pentru momentele speciale și drăguțe dintre voi, cât și în contexte deosebite – de exemplu, la o aniversare sau atunci când sărbătoriți sau celebrați o realizare.

Să fii alături de persoana iubită în fiecare moment cu un gest rafinat este un lucru natural și este un fundament al relației voastre. Credem în nevoia de a ne îmbunătăți fiecare zi prin gesturi romantice și atenții drăguțe și credem că este datoria fiecăruia dintre noi să contribuie la fericirea sa. În cazul unei relații, cel mai ușor mod în care poți face asta este printr-un buchet de trandafiri roșii, iar ambalajul acestora este un motiv în plus pentru care gestul tău nu va fi uitat prea curând.

Trandafirul roșu nu este asociat în mod întâmplător cu iubirea eternă. Gesturile grandioase sunt adsesea parte din spiritul romantic și idilic pe care partenera ta îl caută într-o relație. Chiar dacă nu poate fiecare zi să fie la fel de frumoasă ca cea precedentă, există situații în care poți ieși din rutina relației printr-un gest grandios, precum un buchet de trandafiri roșii. Aceste flori sunt impresionante în contextul acestui buchet mai mult decât atunci când sunt dăruite de unele singure, întrucât creează o impresie vizuală foarte puternică.

Mai mult, dacă alegi să complimentezi acest gest cu o sticlă de șampanie sau prosecco, sau poate chiar cu o cutie de ciocolată premium, fiecare clipă devine unică și mult mai savuroasă.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de Trandafiri Rosii in Cutie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *