Back

Buchet de Zambile Colorate

150 lei390 lei

Everyday Collection

Ce contine un buchet de zambile colorate?

Buchetul SMALL contine: 11 zambile ambalaj si panglica.
Buchetul STANDARD contine: 19 zambile, ambalaj si panglica.
Buchetul PREMIUM contine: 35 zambile, ambalaj si panglica.

Pentru iubitoarele de zambile, buchetul tip bunch, simplu si parfumat este preferatul tuturor.

Golește

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Buchet de Zambile Colorate

NOTĂ buchet de zambile colorate: În poză este prezentat buchetul STANDARD. Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE buchet de zambile colorate: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE buchet de zambile colorate: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Este un buchet de flori cât o boare de primăvară, care îți aduce din bucuria acestui sezon. L-am pus în colecția „everyday” pentru că zambilele sunt poate cele mai cunoscute flori ale acestui sezon și cu siguranță merită atenția pe care o primesc de fiecare dată în tot timpul primăverii.

Sunt niște flori pe care, dacă nu le cunoști atent, ai fi tentat să le categorisești drept banale. De fapt, succesul lor este datorat tocmai faptului că ele sunt de o splendoare inconfundabilă fără să vină la pachet cu pretențiozitatea pe care unele flori o au asociată.

De la culorile strălucitoare, la parfumul puternic și miturile care le însoțesc încă din Antichitate, atunci când au fost descoperite, zambilele au avut întotdeauna o aură legendară. Hyacinthus orientalis, așa cum se numesc ele științific, sunt niște flori care provin din Orientul Mijlociu, dar care au câștigat popularitate pe tot globul datorită frumuseții simple și pure pe care o au.

Un buchet de zambile colorate este întotdeauna un pretext extraordinar de a-ți arăta interesul, respectul și gândurile de bine față de persoanele dragi ție. Sigur că sunt potrivite pentru a fi dăruite și în relația de cuplu, dar ele fac parte din colecția „everyday” și pentru că sunt versatile și pot constitui un cadou inspirat și față de femei importante din viața ta cărora doar vrei să le arăți apreciere.

De altfel, zambilele erau cunoscute în Sparta ca fiind floarea nunții, iar pentru o bună bucată de timp în istorie ele au fost asociate cu acest eveniment, motiv pentru care și astăzi sunt o idee minunată în relația de cuplu. La fel ca lalelele, ele sunt comercializate masiv încă din secolul al XVI-lea, deși despre frumusețea lor se povestea încă din Antichitate, prin vocile unor personaje precum Homer sau Virgil.

Un buchet de zambile colorate este însă un dar foarte apreciat de doamne, în special pentru că fiecare nuanță a zambilei vine cu propriul său parfum distinct, ceea ce nu este specific tuturor florilor. Cu toate acestea, parfumurile lor sunt compatibile și împreună creează o aromă extraordinară. Deși zambilele albe și cele albastre sunt cele mai parfumate, cele roz și lila sunt și ele extraordinar de fine și merită locul pe care l-au dobândit în istorie ca vestitori ai primăverii.

Acest buchet este de o finețe extraordinară și datorită formei, texturii și culorilor pe care îl capătă un buchet de zambile colorate. Am optat pentru un ambalaj clasic, care permite nuanțelor să iasă în evidență fără a crea un contrast foarte mare cu culoarea neutră pe care am folosit-o drept ambalaj. Panglica este mov și se asortează cu florle, fiind o pată de culoare binevenită ca accesoriu pentru acest buchet.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Informații suplimentare

Dimensiune

PREMIUM, SMALL, STANDARD

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de Zambile Colorate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *