Back

Buchet Exotic Gigant – Summer Glow

850 lei

Giant Collection

Buchetul gigant, cu personalitate, note exotice si plin de culoare, este cadoul perfect pentru EA. Cu siguranta este alegerea potrivita pentru a impresiona.

Ce contine un buchet exotic gigant?

Buchetul contine: 5 orhidee vanda, 5 leucospermum, 5 asparagus, 4 bujori, 11 trandafiri, 11 miniroze, eucalipt cinerea, ambalaj si panglica.

 

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  400 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

NOTĂ buchet exotic gigant: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

Ne place să experimentăm, să trecem dincolo de granițele convenționale și să fuzionăm cu idei care să impresioneze orice femeie, exact așa cum merită. Frumusețea florilor poate fi descrisă de culori pastelate și nuanțe pământii, sau se poate bucura de un aer diferit, extravagant, dominat de culori intense, roz și purpurii.

Experimentele florale sunt un cadou surprinzător și o idee extraordinară pentru a ieși tu și pentru a scoate o persoană dragă ție din monotonia fiecărei zile. Orice femeie se bucură onest să vadă flori și, dacă este un pic îndrăzneață cu o personalitate colorată și puternică, se va bucura să vadă și acest buchet exotic gigant perfect pentru zilele speciale.

Elemente diferite, culori și texturi puternice și care dau senzația de bogăție senzorială sunt perfecte pentru o ocazie specială, această oportunitate de a te bucura de împliniri și momentele frumoase din viața voastră.

Acest buchet exotic gigantic este într-adevăr o surpriză și va lăsa o impresie foarte puternică persoanei care îl va primi. Este cu siguranță un cadou ieșit din comun, asemnea celorlalte buchete pe care le avem în colecția „giant”. Ce îl diferențiază însă este mixul de flori, care este unul foarte special, atât prin design, cât și prin natura sa.

Orhideele au locul lor clar demonstrat între cele mai frumoase plante pe care le-am găsit și cultivat, ca umanitate, pe glob. Sunt pline de vitalitate și reziliente, dar de o finețe extraordinară, motiv pentru care considerăm că își merită locul în acest buchet care este ușor altfel față de majoritatea atențiilor florale.

Pe de altă parte, floarea de leucospermum, nativă din Zimbabwe, este un plus de culoare și de profunzime pe care îl adaugă acestui buchet, în special datorită extravaganței care o caracterizează. Alături de ea, bujorii, trandafirii, minirozele creează un aranjament întru totul exotic, mai ales pentru că sunt flori de proveniențe diferite, cu nevoi diferite. În ciuda faptului că acest buchet exotic gigant este o  noutate, florile se complementează extraordinar.

De asemenea, eucaliptul pe care îl folosim pentru a crea un și mai potent sentiment de luxurianță și de a da atât dimensiune, cât și o valență complexă acestui buchet exotic gigant, este o adiție care va transforma acest cadou într-o minune artistică naturală, adusă la scară umană.

Această combinație de elemente foarte diverse și ușor de impresionat este perfectă pentru femeile care sunt puternice și care știu ce vor, care nu se dau înapoi niciodată din fața unei provocări și care înțeleg că un buchet exotic gigant este de fapt un pretext pentru a aduce grația, magia și frumusețea în viața noastră.

Extravaganța nu este însă recomandată pentru orice pretext, așa cum nu este recomandată pentru orice persoană. Este mai degrabă un cadou potrivit pentru persoanele care apreciază excentricul nu de dragul excentricității, ci pentru valoarea artistică și estetică pe care o propune. Este un cadou rafinat, dar care în același timp necesită ca personalitatea femeii care îl primește să fie de o așa natură încât să poată aprecia acest gest grandios, atât la propriu cât și la figurat.

 

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Informații suplimentare

Greutate 10 kg
Dimensiuni 150 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet Exotic Gigant – Summer Glow”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *