Back

Buchet Gigant Alb si Roz – Wonderful in White

750 lei

Giant Collection

Buchet gigant alb si roz, cu personalitate, note exotice si nuante de roz, este cadoul perfect pentru EA. Cu siguranta este alegerea potrivita pentru a impresiona.

Ce contine un buchet gigant alb si roz Wonderful in White?

Buchetul contine: 2 monstera, 8 orhidee vanda, 4 hortensii, 5 ozothamnus, 5 miniroze, 4 mathiolla/alstroemeria, 5 eustoma, eucalipt cinerea, ambalaj si panglica.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

NOTĂ buchet gigant alb și roz: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE buchet gigant alb și roz: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

Cauți un buchet gigant special pentru o persoana dragă? Ai la dispoziție unul în nuanțe de roz, cât și note exotice asociate lui!

Ne place să experimentăm, să trecem dincolo de granițele convenționale și să fuzionăm cu idei care să impresioneze orice femeie, exact așa cum merită. Frumusețea florilor poate fi descrisă de culori pastelate și nuanțe pământii, sau se poate bucura de un aer diferit, extravagant, dominat de culori intuitive, roz și alb.

Experimentele florale sunt un cadou surprinzător și o idee extraordinară pentru a ieși tu și pentru a scoate o persoană dragă ție din monotonia fiecărei zile. Orice femeie se bucură onest să vadă flori și, dacă este un pic îndrăzneață cu o personalitate colorată și puternică, se va bucura să vadă și acest buchet gigant alb și roz perfect pentru zilele speciale.

Elemente diferite, culori și texturi similare și care dau senzația de plenitudine senzorială sunt perfecte pentru o ocazie specială, această oportunitate de a te bucura de împliniri și momentele frumoase din viața voastră.

Acest buchet gigant alb și roz este într-adevăr o surpriză și va lăsa o impresie foarte puternică persoanei care îl va primi. Este cu siguranță un cadou ieșit din comun, asemnea celorlalte buchete pe care le avem în colecția „giant”. Ce îl diferențiază însă este mixul de flori, care este unul foarte special, atât prin design, cât și prin natura sa.

De fiecare dată când vrei să impresionezi, cea mai bună decizie este să faci tot ce îți stă în putință să fii remarcabil. Cu acest buchet de flori cu siguranță vei rămâne în amintirea persoanei căreia i-ai făcut acest cadou. Desigur, noi recomandăm acest buchet pentru ocaziile acelea în care dorești să fii special și să îți arăți dragostea sau recunoștința față de o persoană care înseamnă foarte mult pentru tine.

Atunci când evaluăm cadouri, gestul este primul la care ne gândim, apoi ne ducem treptat cu gândul la cât de memorabil este un buchet gigant alb și roz. Este imposibil să îți scape din vedere și de aceea recomandăm acest cadou pentru momentele în care știi că persoana căreia îi faci acest dar va mai primi flori și din altă parte. Astfel, tu vei reuși să ieși în evidență și să te faci remarcat printr0un gest grandios, care simbolizează interesul crescut pe care îl ai față de persoana în cauză și dorința ta de a te face remarcat în situația respectivă.

Un buchet gigant alb și roz este construit din monstera, orhidee și hortensii, alături de miniroze, dar și eustoma și eucalipt. Este important pentru noi, atunci când gândim un buchet, să ne gândim la intenția ta atunci când îl oferi. Acest buchet spune perțuire, spune sărbătoare, spune dragoste și este cu siguranță un cadou memorabil.

De altfel, poți folosi acest buchet gigant alb și roz și în momentele în care nu dorești să faci nimănui concurență, ci vrei doar să arăți printr-un gest personal cât de mult ții la persoana iubită.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Informații suplimentare

Greutate 10 kg
Dimensiuni 150 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet Gigant Alb si Roz – Wonderful in White”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *