Back

Buchet Gigant de Trandafiri – Red Romance

980 lei

Giant Collection

Ce contine un buchet gigant de trandafiri Red Romance?

Buchetul contine: 61 de trandafiri.

Culori disponibile : alb, roz, peach si mov

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

NOTĂ buchet gigant de trandafiri: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE buchet gigant de trandafiri: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

Cauți un buchet gigant special pentru o persoana dragă? Ai la dispoziție unul roșu. Acest buchet gigant de trandafiri, cu personalitate și extrem de elegant, este cadoul perfect. Cu siguranță este alegerea potrivită pentru a impresiona.

Ne place să experimentăm, să trecem dincolo de granițele convenționale și să fuzionăm cu idei care să impresioneze orice femeie, exact așa cum merită. Frumusețea florilor poate fi descrisă de culori pastelate și nuanțe pământii, sau se poate bucura de un aer diferit, extravagant, dominat de culoarea iubirii, roșu aprins.

Experimentele florale sunt un cadou surprinzător și o idee extraordinară pentru a ieși tu și pentru a scoate o persoană dragă ție din monotonia fiecărei zile. Orice femeie se bucură onest să vadă flori și, dacă este un pic îndrăzneață cu o personalitate colorată și puternică, se va bucura să vadă și acest buchet gigant de trandafiri, perfect pentru zilele speciale.

Elemente diferite, culori și texturi similare și care dau senzația de plenitudine senzorială sunt perfecte pentru o ocazie specială, această oportunitate de a te bucura de împliniri și momentele frumoase din viața voastră.

Nu există o formă mai frumoasă și mai completă prin care îți poți arăta iubirea decât un buchet gigant de trandafiri roșii – este cu adevărat simbolul romantismului în viața voastră.

Trandafirul roșu are locul său special în istoria culturală a florilor, iar motivul pentru asta este unul simplu – impresionează prin prezența sa încă din cele mai vechi timpuri. Dincolo de cât de folosit este ca leitmotiv în artă, este și un simbol nescris al iubirii romantice. Însă dacă poeții scriau strofe lungi, iar pictorii își imaginau cele mai vii peisaje în care trandafirii pot impresiona și au rolul central, tu poți să îi readuci în viața ta de cuplu printr-un gest grandios.

Atenție însă! Acest buchet gigant de trandafiri roșii nu este nici o întâmplare, nici genul de cadou pe care îl poți face oricui. El trebuie să fie în mod specific pentru aleasa sufletului tău, pentru femeia cea mai importantă (în mod incontestabil) din viața ta.

Așa un gest măreț este demn de o iubire măreață. Dacă știi că voi trăiți această poveste de dragoste, înseamnă că sunteți sortiți unul celuilalt și acest buchet gigant  de trandafiri va aduce și mai multe momente fericite în viața voastră.

Ambalajul pe care noi l-am folosit este unul special gândit a fi negru, întrucât considerăm că este foarte important să lăsăm contrastul cu roșu să fie unul puternic, pentru a putea avea impactul pe care îl scontăm.

În același timp însă, nu este obligatoriu ca tu să optezi pentru trandafirii roșii. Știm că fiecare cuplu trăiește propria poveste de dragoste, care este diferită de orice altă poveste de dragoste care a mai existat vreodată. De aceea, îți oferim posibilitatea de a oferi acest buchet în mai multe culori – fie roșu, fie alb, fie peach, fie roz, fie chiar și mov. Pentru că știm cât de important este ca un cadou reușit să vină din suflet și să se potrivească mănușă cu persoana care îl primește.

Recomandăm acest buchet pentru momentele în care vrei să fii memorabil și să îi arăți, o dată în plus, cât de specială este povestea voastră.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Informații suplimentare

Greutate 10 kg
Dimensiuni 150 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet Gigant de Trandafiri – Red Romance”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *