Back

Buchet Gigant in Nuante de Roz – Melbourne

900 lei

Giant Collection

Buchetul gigant, cu personalitate, note elegante, in nuante de roz, este cadoul perfect pentru EA. Cu siguranta este alegerea potrivita pentru a impresiona.

Ce contine un buchet gigant in nuante de roz Melbourne?

Buchetul contine: o hortensia roz, 2 eustoma, 8 orhidee vanda, 7 trandafiri, 9 dianthus, 4 miniroze, 10 astrantia visinie, 10 alstroemeria, 9 scabiosa, 15 asparagus auriu, eucalipt, baby blue, ambalaj si panglica.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Buchet Gigant în Nuanțe de Roz – Melbourne

NOTĂ buchet gigant în nuanțe de roz: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE buchet gigant în nuanțe de roz: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

Cauți un buchet gigant special pentru o persoana dragă? Ai la dispoziție unul în nuanțe de roz, cât și note exotice asociate lui!

Ne place să experimentăm, să trecem dincolo de granițele convenționale și să fuzionăm cu idei care să impresioneze orice femeie, exact așa cum merită. Frumusețea florilor poate fi descrisă de culori pastelate și nuanțe pământii, sau se poate bucura de un aer diferit, extravagant, dominat de culori intuitive, variațiuni de roz.

Experimentele florale sunt un cadou surprinzător și o idee extraordinară pentru a ieși tu și pentru a scoate o persoană dragă ție din monotonia fiecărei zile. Orice femeie se bucură onest să vadă flori și, dacă este un pic îndrăzneață cu o personalitate colorată și puternică, se va bucura să vadă și acest buchet gigant în nuanțe de roz perfect pentru zilele speciale.

Elemente diferite, culori și texturi similare și care dau senzația de plenitudine senzorială sunt perfecte pentru o ocazie specială, această oportunitate de a te bucura de împliniri și momentele frumoase din viața voastră.

Acest buchet este cu siguranță un cadou oportun pentru o femeie căreia îi place să fie plăcut impresionată și care este suficient de răsfățată și tratată cu atenție încât să-și dorească un cadou ieșit din comun pentru ocaziile speciale.

Un buchet gigant în nuanțe de roz este în sine un testament pentru cât de extravagant poate să fie un gest în dragoste, mai ales atunci când este făcut cu cele mai pure și mai frumoase dintre intenții. Ne-am gândit la nuanțele de roz ca fiind potrivite pentru o ocazie în care sărbătoriți un eveniment sau un moment important în viața voastră, întrucât este o culoare nu doar a prosperității, dar și a speranței și optimismului.

Dar un buchet gigant în nuanțe de roz mai transmite ceva. Jovialitatea specifică cuplurilor care se iubesc cu adevărat ca în povești și care au descoperit dragostea în toată frumusețea ei. Recomandăm acest buchet cu note elegante și care are o personalitate foarte puternică pentru momentele în care dorești să impresionezi în relație și să creezi momente de care să vă amintiți împreună cu drag peste ani.

Însă ceea ce face ca acest buchet gigant în nuanțe de roz să fie cu adevărat spectaculos nu este doar dimensiunea sa, ci și aranjamentul floral pentru care am optat. Astfel, acest buchet are atât hortensii, cât și orhidee, trandafiri, miniroze, toate acestea contribuind la parfumul exotic și foarte îndrăzneț. Din punct de vedere cromatic, aceste flori au și accente roz pal sau mov/lila, care să îi dea complexitate.

Tot pentru complexitate cromatică și pentru un asortament potrivit am optat și pentru plantele care însoțesc aceste flori, plante precum asparagus auriu sau eucalipt baby blue, care dau o notă naturală acestui aranjament, foarte necesară în contextul unui buchet atât de grandios, dar și foarte elegante, păstrând intenția de bază a acestui buchet gigant în nuanțe roz.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Informații suplimentare

Greutate 10 kg
Dimensiuni 150 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet Gigant in Nuante de Roz – Melbourne”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *