Back

Buchet in culori pastelate – CRUSH

300 lei

Gift Collection

Flori suave si naturale, culori pastelate, acest buchet este absolut incantator.
Ofera-l cu incredere, cu orice ocazie!

Ce contine un buchet in culori pastelate CRUSH?

Buchetul contine: 1 hortensie, 5 scabiosa, 5 trandafiri, 3 ozothamnus, 4 eustoma, 3 ruscus champagne, eucalipt baby blue, punga, ambalaj si panglica

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

NOTĂ buchet în culori pastelate: Un mix de trandafiri colorați, absolut încântător, potrivit oricărei ocazii. Este buchetul care o va face sa zâmbească! Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE buchet în culori pastelate: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE buchet în culori pastelate: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Elemente diferite, culori și texturi puternice și care dau senzația de bogăție senzorială sunt perfecte pentru orice sezon, pentru a arăta frumusețea culorilor suave și pentru a crea o atmosferă veselă și jovială. Poate că unul dintre cele mai revigorante momente este un cadou floral – este nu doar inspirat, dar și o doză de noutate în viața ta. Un buchet în culori pastelate este îmbinarea dintre extravaganța de care ai nevoie pentru a putea surprinde plăcut în fiecare ocazie și frumusețea inconfundabilă pe care florile o aduc în viața noastră.

Florile sunt un dar pe care îl primim de la natură, zilnic. Sunt o bucurie pe care putem să o trăim fără nici un fel de obligații și sunt, cel mai adesea, cadoul ideal. Poate părea demodat sau desuet, dar iubitorii de frumusețe și persoanele care apreciază cu adevărat un aranjament estetic vor prioritiza florile în viața lor.

Acest buchet în culori pastelate este o splendoare. Este de o finețe extraordinară, ceea ce îl face cadoul perfect nu doar pentru persoana iubită, dar pentru orice femeie importantă din viața ta. Poate fi o aniversare a mamei, o reușită pe care o sărbătorește o colegă de muncă sau ziua unei prietene apropiate. Pentru orice moment care merită sărbătorit, acest buchet în culori pastelate este atenția ideală.

Desgiur că, în ochi necunoscătorilor, femeile și florile au fost legate dintotdeauna. Cunoscătorii vor ști însă că florile sunt un remediu extraordinar pentru orice persoană are nevoie de sau celebrează în fiecare moment optimismul în viața sa. Acest buchet în culori pastelate este despre bucuria de a fi în viață și de a ne putea înveseli prin gesturi cotidiene, care adaugă culoare unor zile care altfel ar fi părut monotone.

Motivul pentru care acest buchet face însă parte din colecția crush este pentru că el poate fi oferit și ca simbol al iubirii romantice față de jumătatea ta. Fiind atât de versatil, atât prin compoziția florală sau compoziția cromatică, cât și prin ambalaj și prezentare, un buchet în culori pastelate este un cadou perfect pentru orice ocazie.

Ba mai mult! Nu sărbătoriți nimic și este doar o zi ca oricare alta? Înfrumusețeaz-o cu acest buchet cu flori pastelate și arată-i persoanei iubite cât de mult înseamnă pentru tine în fiecare zi. Se spune că iubirea este de fapt construită din momentele mici, iar tu vei reuși să păstrezi pasiunea vie prin acest buchet cu flori pastelate.

Dar cel mai adesea, un buchet de flori este doar un gând bun. Un fel de a-i spune unei persoane de care îți pasă că gândul tău este mereu la ea și, complementar, un fel de a ajuta persoana respectivă să se gândească, la rândul ei, la tine de fiecare dată când privește această frumusețe florală.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet in culori pastelate – CRUSH”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *