BUCHET LALELE COLORATE

150lei350lei

Everyday Collection

Un mix de lalele colorate, absolut incantator. Pentru iubitoarele de lalele,
buchetul tip bunch este preferatul tuturor.

SMALL 150 lei
STANDARD 260 lei
PREMIUM 350 lei

Buchetul contine: 19 lalele, ambalaj si panglica.
Buchetul contine: 35 lalele, ambalaj si panglica.
Buchetul contine: 51 lalele, ambalaj si panglica.

NOTA: In poza este prezentat buchetul STANDARD.

Golește

Adauga un cadou:

  • 400lei
    90lei
    70lei
    50lei
    60lei
  • BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Un mix de lalele colorate, absolut încântător, aceste flori vor impresiona cu siguranță fiecare femeie specială din viața ta. Potrivit pentru orice ocazie, buchetul de lalele colorate vine ca o zi de primăvară senină și plină de prospețime, vine ca un gest plin de iubire sau de apreciere, în funcție de persoana și de momentul pentru care alegi să-l dăruiești.

BUCHETUL LALELE COLORATE

Pentru iubitoarele de lalele, buchetul tip bunch reprezintă cea mai inspirată alegere.

SMALL 150 lei
STANDARD 260 lei
PREMIUM 350 lei

Buchetul conține: 19 lalele, ambalaj și panglică
Buchetul conține: 35 lalele, ambalaj și panglică
Buchetul conține: 51 lalele, ambalaj și panglică

NOTĂ: În poză este prezentat buchetul STANDARD. Buchetul primit poate diferi în funcție de disponibilitatea nuanțelor lalelelor din stoc la momentul plasării comenzii.

EXTRA: Pentru un cadou cu adevărat unic, îți punem la dispoziție o diversitate de produse pe care le poți alătura buchetului de flori, precum o cutie de ciocolată premium sau chiar o sticlă de prosecco, șampanie.

PERSONALIZARE: Pentru a oferi gestului tău o notă cât mai personală, putem atașa buchetului tău o felicitare în care vom include un mesaj personalizat, din partea ta. Acest serviciu se poate adăuga în mod GRATUIT.

ÎNGRIJIRE: Așezați florile departe de surse de căldură. Tăiați periodic cozile cu un cuțit (nu cu foarfeca), într-un unghi de 45 grade, la 2-3 cm de bază. Cu cât tija unei flori este mai scurtă și are mai puține frunze, cu atât floarea va rezista mai mult.

DE CE SĂ ALEGI BUCHETUL DE LALELE COLORATE?

Fiecare femeie se descrie prin delicatețe, gingășie și frumusețe naturală, așadar un buchet de lalele complimentează în cel mai armonios mod personalitatea și trăsăturile acesteia. Buchetul de lalele colorate este potrivit pentru o mulțime de ocazii, fiind versatil și exprimând în primul rând, prospețime.

Cu buchetul de lalele colorate poți să-ți surprinzi atât iubita cât și mama, bunica, sora, mătușa, sau chiar o colegă de birou. Poate că urmează o zi de naștere, o aniversare, un moment special sau pur și simplu vrei să aduci un zâmbet pe buze unei persoane dragi, în orice context, lalelele sunt printre cele mai potrivite flori.

Lalelele simbolizează inocența și puritatea, emană un parfum special, însă nu foarte puternic și oferă un efect vizual aparte, mai ales atunci când sunt așezate într-un buchet armonios. Mai mult, acestea se găsesc într-o varietate largă de culori, de la nuanțe pastelate de roz sau mov, până la nuanțe vibrante de galben, roșu, fuchsia.

Buchetul de lalele colorate se dăruiește în special primăvara, atunci când ele își fac apariția în natură în mod firesc, însă indiferent de anotimp, ele reușesc să aducă un zâmbet larg și un plus de prospețime în orice casă. Când urmează un eveniment important și îți dorești să surprinzi o femeie specială din viața ta, Buchetul de Lalele Colorate reprezintă cea mai potrivită alegere.

Am ales să păstrăm ambalajul acestui buchet într-o notă cât mai naturală, cât mai potrivită acestor flori. Alături de o sticlă de prosecco sau de o cutie de ciocolată premium, Buchetul de Lalele Colorate reprezintă cea mai inspirată atenție.

Informații suplimentare

Dimensiune

SMALL, STANDARD, PREMIUM

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „BUCHET LALELE COLORATE”

Adresa ta de email nu va fi publicată.