Back

Buchet Mare de Trandafiri Rosii – 69 de trandafiri

1.200 lei

Buchete de Trandafiri

Alege sa iti surprinzi persoana iubita cu un buchet mare de trandafiri rosii!

Buchetul cu 69 de trandafiri transmite dragostea si pretuirea ta. Daruindu-i acest buchet mare de trandafiri rosii, in mod sigur o vei impresiona datorita aspectului elegant si totodata natural. Culori disponibile: rosu, alb, roz, fucsia, peach, mov.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Te rugăm să menționezi culoarea dorită în rubrica „Mențiuni” a comenzii.

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE buchet mare de trandafiri roșii: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE buchet mare de trandafiri roșii: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Aşezaţi florile departe de surse de căldură sau de lumină. Tăiaţi periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfeca) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Trandafirii roșii sunt simbolul implacabil al iubirii romantice. Semantica lor provine din istorie, unde pentru că erau niște flori atât de frumoase și de versatile, erau oferite doamnelor pentru a semnala intenția romantică pe care un bărbat o avea față de o femeie. Deși foarte multe lucruri s-au schimbat social din momentul în care trandafirii au devenit populari, ce a rămas este semnificația lor și asocierea cu iubirea romantică.

Dacă îți place să surprinzi persoana iubită cu câte o atenție care este în același timp elegantă, ieșită din comun, dar care nu are un preț foarte mare și care poate să facă o impresie extraordinară cu un cost redus, recomandăm acest buchet mare de trandafiri roșii.

Din acest motiv, recomandăm acest buchet mare de trandafiri roșii pentru momentele în care vrei să îți surprinzi plăcut persoana iubită. Nu-i așa că unul dintre cele mai frumoase lucruri care se întâmplă recurent într-o relație de dragoste este faptul că vă faceți constant surprize și aveți grijă fiecare de ziua celuilalt? Ei, acest buchet mare de trandafiri roșii  este exact genul acela de surpriză plăcută.

Există o regulă a buchetelor de flori, o cutumă socială care este mereu respectată în special în conștiința colectivă românească, anume faptul că buchetul de flori trebuie să aibă în mod necesar un număr impar pentru a putea fi dăruit. Dacă numerele pare le păstrăm pentru amintirea persoanelor care nu mai sunt printre noi, numerele impare sunt pentru persoanele pe care le celebrăm și cărora le dăruim acest buchet mare de trandafiri roșii. Buchetul conține, astfel, 69 de flori.

Acest buchet arată incredibil de suav și de stilat, fiind în același timp cadoul perfect pentru persoana iubită. Dntre toate florile, trandafirii roșii sunt cu siguranță cei consacrați când vine vorba de cadouri pentru persoana cu care ești într-o relație romantică sau pentru care ai sentimente romantice. De aceea, fiind florile iubirii, noi le-am asortat într-un buchet roșu, care să scoată în evidență pasiunea pe care o simți pentru persoana iubită.

Desigur, acest buchet este mai degrabă de oferit iubitei tale, persoanei care este cea mai importantă din viața ta. Spre deosebire de alte buchete care sunt mai versatile și pot fi oferite oricui, acest buchet mare de trandafiri roșii este cu siguranță pentru persoana iubită.

Poți să o surprinzi fie cu ocazia unei aniversări, fie într-un moment în care sărbătoriți un eveniment important, fie pentru a-i aminti cât de mult o iubești în fiecare zi și cât de mult înseamnă ea pentru tine.

Trandafirii roșii sunt o sursă de frumusețe pe Pământ cu mult înainte ca noi să îi fi pus pe acest piedestal și să fi făcut asocierea cu iubirea romantică. Însă, încă de la începuturile omenirii, ei au fost flori foarte apreciate indiferent de spațiul cultural despre care vorbim sau de perioada istorică.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet Mare de Trandafiri Rosii – 69 de trandafiri”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *