Back

Buchet Miniroze Colorate

180 lei850 lei

Everyday Collection

Buchet miniroze in nuante feminine, absolut incantator este alegerea ideala pentru orice ocazie.

Ce contine un buchet miniroze colorate?

Buchetul contine: 15 miniroze, ambalaj si panglica.
Buchetul contine: 51 miniroze, ambalaj si panglica.
Buchetul contine: 75 miniroze ambalaj si panglica.

Golește

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  400 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

Buchet miniroze – SMALL 180 lei
Buchet miniroze – STANDARD 600 lei
Buchet miniroze – PREMIUM 850 lei

NOTĂ: În poză este prezentat Buchet miniroze STANDARD. Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.
ÎNGRIJIRE: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Florile sunt o grădină a sufletului, gata mereu să transpună pe oricine într-o stare mentală pozitivă, cu gânduri de bine și cu un pic mai mult optimism. Indiferent de tipul de buchet de flori pe care îl faci cadou, este întotdeauna o idee înțeleaptă să folosești aceste minuni naturale pentru a îmbunătăți ziua cuiva și a o face memorabilă.

Desigur, dintre toate florile, minirozele chiar au locul lor special în lumea pasionaților. Ele sunt remarcabile vizual, efervescente și ușor recognoscibile datorită aromelor lor și a formei imposibil de confundat.

Poate că unul dintre cele mai revigorante momente este un cadou floral – este nu doar inspirat, dar și o doză de noutate în viața ta. Un buchet miniroze este îmbinarea dintre extravaganța de care ai nevoie pentru a putea surprinde plăcut în fiecare ocazie și frumusețea inconfundabilă pe care florile o aduc în viața noastră.

Este un buchet plin de culoare, în care domnește rozul în diferite nuanțe și care este gândit în așa fel încât să impresioneze persoana iubită. Este un cadou jucăuș și jovial, care nu se îndepărtează foarte mult de la alegerile clasice, dar le redefinește într-un mix cromatic de neuitat. Femeile importante din viața noastră ne definesc și ne ajută să devenim persoanele care suntem. Sunt înțelepte, dar păstează mereu o notă dulce în fiecare conversație, sunt intuitive dar nu-și pierd niciodată spiritul copilăros care le face inubliabile.

Oricine este femeia fericită care va primi acest buchet de flori, ziua ei cu siguranță va fi mai veselă și mai senină. Frumusețea reală a acestui buchet miniroze stă de fapt în faptul că sunt potrivite pentru absolut orice ocazie. Promovare la serviciu? Nemaipomenit. O veste bună în familie? Ce fel interesant de a sărbători! Ziua unei femei dragi ție? Surprinde-o plăcut. Sau chiar simplul – nu se întâmplă nimic de-o vreme și sunteți într-o rutină? Surprinde-o cu ceva senzațional.

Motivul pentru care acest buchet miniroze este de fapt în colecția „everyday” este pentru că frumusețea acestor flori este atât de versatilă încât cadoul este perfect pentru aproape orice ocazie. De altfel, frumusețea ar trebui să fie parte din viața noastră în fiecare zi. Atât istoric cât și social, am depășit momentul în care ne permiteam să ne bucurăm doar datorită unor evenimente majore în viață.

Sigur că puteți sărbători împreună momentele mari din viață alături de florile care vă fac să zâmbiți, dar de multe ori există momente mici în viață de care ne vom aminti cu mare plăcere peste ani – acest buchet miniroze este creat special pentru momentele în care vrem să transformăm o zi banală într-o celebrare a iubirii și a sentimentelor profunde pe care le avem față de persoana alături de care dorim să petrecem o viață întreagă.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

 

Informații suplimentare

Dimensiune

SMALL, STANDARD, PREMIUM

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet Miniroze Colorate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *