Back

Buchet Mov cu Rosu – Autumn Fantasy

280 lei

De ce sa alegi un buchet mov cu rosu?

Un buchet mov cu rosu transpus într-o fantezie a toamnei, așa cum ne-o imaginăm noi: intensă, pasională, feminină și mai presus de toate, unică. Contrastele de roșu, vișiniu și violet se armonizează într-un buchet perfect, compus din flori diferite care se completează reciproc.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

SKU: LVR164 Categorie: Etichetă:

Descriere

NOTĂ buchet mov cu roșu: În poză este prezentat Buchet mov cu roșu STANDARD. Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE buchet mov cu roșu: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.
ÎNGRIJIRE buchet mov cu roșu: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Dăruiește acest buchet mov cu roșu oricărei femei din viața ta, alături de sentimentul că pentru tine, ea e puternică și perfectă.

Florile sunt o grădină a sufletului, gata mereu să transpună pe oricine într-o stare mentală pozitivă, cu gânduri de bine și cu un pic mai mult optimism. Indiferent de tipul de buchet de flori pe care îl faci cadou, este întotdeauna o idee înțeleaptă să folosești aceste minuni naturale pentru a îmbunătăți ziua cuiva și a o face memorabilă.

Desigur, dintre toate florile, cele alese în acest aranjament chiar au locul lor special în lumea pasionaților. Ele sunt remarcabile vizual, efervescente și ușor recognoscibile datorită aromelor lor și a formei imposibil de confundat.

Poate că unul dintre cele mai revigorante momente este un cadou floral – este nu doar inspirat, dar și o doză de noutate în viața ta. Un buchet mov cu roșu este îmbinarea dintre extravaganța de care ai nevoie pentru a putea surprinde plăcut în fiecare ocazie și frumusețea inconfundabilă pe care florile o aduc în viața noastră.

Poți să te gândești la acest buchet mov cu roșu ca fiind o fantezie a toamnei – încununarea a tot ce este mai frumos și mai pur în acest anotimp, de la culorile extravagante la parfumurile specifice perioadei acesteia din anul calendaristic.

Desigur, pesimiștii ar spune că toamna nu este nimic altceva decât un preambul al iernii, acest anotimp asociat foarte adesea cu amorțirea naturală. Noi am vrea să contrazicem acești pesimiști cu frumusețea incontestabilă a acestui buchet, ales special pentru a ne bucura de culorile vibrante și de contrastele pe care le creează florile acestei perioade.

Acest buchet mov cu roșu este încununarea a tot ce are mai frumos de folosit toamna. Dar, mai presus de atât, el este perfect pentru femeile care apreciază o doză de extravaganță și culoare în viața lor. Este un cadou ideal pentru o persoană pe care o știi să fie independentă, curajoasă și poate un pic nonconformistă.

Combinația cromatică, la fel ca și alegerea tipurilor de flori, este una mai puțin comună și, de aceea, este perfectă pentru o femeie care iese în evidență prin trăsăturile ei de personalitate, prin înțelepciunea și vivacitatea cu care abordează viața și prin dorința incredibilă de a aduce frumosul în viața sa.

Mai mult decât atât, recomandăm acest buchet ca fiind cadoul ideal pentru persoanele care sunt profund meteodependente și care suferă o dată cu venirea sezonului rece. Acest buchet mov cu roșu este perfect pentru momentele în care vrei să îi arăți unei persoane dragi că există culori vii, momente frumoase și sentimente puternice și atunci când soarele nu strălucește la fel de puternic pe cer.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet Mov cu Rosu – Autumn Fantasy”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *