Back

Buchet Mov de Flori – Barcelona

220 lei

Flori de Florii

Note exotice si culoare intr-un buchet mov de flori cu personalitate. Alege sa ii daruiesti naturaletea florilor, sa ii mangai sufletul cu frumusetea lui.

Ce contine un buchet mov de flori – Barcelona?

Buchetul contine: 6 craspedia, o protea niobe, 2 eustoma alba, 5 lalele mov, 3 astrantia visinii, 2 matricaria, 2 alstroemeria mov, eucalipt populus, eucalipt baby blue

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  60 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

Descriere

 


NOTĂ buchet mov de flori: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE buchet mov de flori: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE buchet mov de flori: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Cu siguranță o încântare a tuturor simțurilor este cea mai potrivită descriere a acestui buchet de flori mov – este atât inspirat cromatic și foarte dichisit ca aranjament, cât și de un parfum memorabil. Este cadoul ideal pentru o persoană dragă ție pe care dorești cu siguranță să o impresionezi cu ceva ieșit din cotidian.

Așa cum nu toate sentimentele sunt la fel, nici toate cadourile nu sunt la fel. Acest buchet este o încununare a spirtului liber, a capacității de a fi unic într-un fel ușor ieșit din comun. Este un buchet inspirat de persoanele care nu sunt neapărat rebele, dar care reușesc să se remarce printr-un fel propriu de a fi și de a vedea lucrurile.

Este un buchet neconvențional pentru persoane care au un stil aparte pe care îl celebrează cu fiecare ocazie. Florile sunt o formă foarte versatilă de a face femeile să se simtă iubite, înțelese și apreciate, iar acest buchet de flori mov este încununarea delicateții într-o persoană foarte puternică.

Așa cum nu toate sentimentele sunt la fel, nici toate cadourile nu sunt la fel. Acest buchet mov de flori este o încununare a spirtului liber, a capacității de a fi unic într-un fel ușor ieșit din comun. Este un buchet inspirat de persoanele care nu sunt neapărat rebele, dar care reușesc să se remarce printr-un fel propriu de a fi și de a vedea lucrurile.

Spre deosebire însă de alte buchete pe care le-am gândit, acest buchet mov de flori este făcut să celebreze nu doar spiritul liber și viața neconvențională după valori proprii. Este un buchet care încununează și frumusețea de a aspira la idealuri clasice, de a înțelege eleganța și rigorile pe care le are rafinamentul.

Acest buchet mov de flori este o dovadă foarte expresivă de afecțiune și respect, atât față de persoana în cauză cât și față de inspirația pe care această persoană o aduce în viața ta. Recomandăm să dăruiești acest buchet unei femei pe care o respecți și o apreciezi profund pentru calitățile sale extraordinare, în special intuițiea și înțelepciunea cu care tratează orice situație.

Așa cum se poate observa și din poze, acest buchet este de o candoare și de o finețe care sunt complementare cu îndrăzneala cromatică, cu spiritul rebel și cu dorința de a ieși din comun și din confortabil. Este un buchet cu adevărat special, de care se vor bucura cu siguranță femeile care înțeleg alăturarea estetică dintre valorile clasice și repunerea lor în temă printr-o reiterare coloristică nouă.

Acest buchet este nu doar elegant prin felul în care este prezentat, dar și prin combinația cromatică pe care o are. Am ales să îl asortăm cu o panglică albă pentru a putea lăsa contrastul cromatic să domnească asupra acestui asortiment.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet Mov de Flori – Barcelona”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *