Back

Buchet Portocaliu de Toamna – Fall in Love

350 lei

De ce sa alegi un buchet portocaliu de toamna?

Un buchet portocaliu de toamna pe care îl poți oferi nu doar iubitei sau soției tale, ci și mamei sau unei partenere de afaceri. Îmbină ideal culori, texturi și parfumuri care te transpun într-un peisaj de toamnă desprins din povești.

Adauga un cadou:

 • Cadou *

  450 lei
  90 lei
  70 lei
  50 lei
  90 lei
 • *

  BrandLa Vie en Rose

Produs

Extraoptiuni

Total

Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

Orice comandă poate fi însoțită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.

Florile sunt un produs perisabil - nu se returnează

Acest produs poate fi achitat online pe site, prin card bancar, virament bancar, sau cash în oricare dintre Florăriile La Vie en Rose.

SKU: LVR165 Categorie: Etichetă:

Descriere

NOTĂ buchet portocaliu de toamnă: Categoria, culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

FELICITARE buchet portocaliu de toamnă: Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare GRATUITĂ cu un mesaj completat de tine în formularul de comandă.

ÎNGRIJIRE buchet portocaliu de toamnă: Cu cât tija unei flori este mai scurtă şi are mai puţine frunze, cu atât floarea rezistă mai mult. Așează florile departe de surse de căldură sau de lumină. Taie-le periodic cozile cu un cuţit (nu cu foarfece) într-un unghi de 45 grade la cca. 2-3 cm de bază.

Toamna în nuanțe pământii, transpusă într-un buchet floral care să-i surprindă toate simțurile. Ea iubește toamna, și tu o iubești pe ea, așadar, nu uita să-i transformi o clipă oarecare într-una memorabilă, conturată de un zâmbet larg și multă fericire în suflet.

Toamna este un sezon cu adevărat special, care istoric este asociat cu perioada strângerii și colectării recoltelor – bucuria de a ne putea răsfăța cu rezultatele de un an ale muncii noastre. Culorile toamnei sunt cel mai adesea roșu și galben și, datorită combinației lor cromatice, portocaliul este cel care domnește fără drept de apel asupra acestui sezon.

Portocaliul este asociat cu absolut orice ține de toamnă – de la dovlecii de Halloween la faimosul pumpkin spice latte, el nu înseamnă doar dovleci, ci și scorțișoară și pregătirea pentru sezonul rece. Felul în care ne gândim la acest sezon este foarte nostalgic adesea – urmărim filmele care ne-au format și care ne plac stând sub o pătură și savurând un ceai, ne îmbrăcăm mai gros și ne bucurăm de eșarfele mari de lână sub care ne ascundem când ieșim din casă.

Dar, poate cel mai important, ne gândim la portocaliu și la nuanțele pământii ca fiind simbolul inechivocabil al acestui sezon. Astfel s-a născut acest buchet portocaliu de toamnă – din dorința de a aduce la noi în casă cât mai mult din acel sentiment cozy pe care ni-l oferă toamna.

Tocmai din acest motiv, un buchet portocaliu de toamnă este și foarte versatil atunci când vrei să-l faci cadou. Desigur, poți să-i faci o surpriză persoanei iubite. Dar la fel de bine poți să îk oferi mamei, unei prietene apropiate sau unei partenere de afaceri ori unei colege de la birou.

Pentru că în realitate, toamna are acest vibe universal de liniște emoțională și de dorință umană foarte sinceră de apropiere, de căldură și de destindere. Este un sezon foarte frumos, incredibil de colorat, în care ne pregătim pentru sezonul rece prin a ne întoarce către noi și a ne bucura de momentele în care putem să stăm la căldură, în casă și să admirăm natura.

Prin acest buchet portocaliu de toamnă, ama vrut să aducem natura în casa persoanelor importante din viața ta. Să le lăsăm și pe ele să se bucure la fel de mult cum se bucură natura de acest moment de respiro care este toamna – finalitatea unui ciclu temporal care ne dă liniște sufletească și ne pregătește de sezonul cadourilor și sărbătorilor alături de cei dragi.

Toamna este sezonul bucuriilor împărtășite alături de persoanele importante din viața ta, este sezonul în care reușești să te liniștești, să te aduni și să-ți propui următoarele obiective pentru noul an pe care îl vom începe în următoarele luni de zile și este, cu siguranță, momentul de a te bucura de ultimele zile de căldură alături de persoanele care contribuie la fericirea sau bunăstarea ta mentală în orice fel.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata ultimele noutăți!

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet Portocaliu de Toamna – Fall in Love”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *